Новият гардероб на една бременна

By  |  0 Comments

Бременността изисква специални дрехи

Новият гардероб на една бременна трябва да е специално подбран. С напредване на бременността, предишните дрехите стават все по-неудобни, все по-тесни, дори смешни.

Така например любимите дънки започват да стават неприятни за носене. Стават тесни на коланчето, макар и коремът все още да не личи. В този период много жени разбират, че клиновете са далеч по-удобни или избират за своя нов гардероб панталони и поли, специално предназначени за бременни. Тези дрехи имат мек памучен колан, който позволява разтягане, без да причинява дискомфорт.

Дънки за бременни

 

По време на бременността всички блузи, които бъдещата майка смята, че би носила, с порастването на коремчето стават по-тесни и по-тесни. Ето защо търсят блузи, които са по-дълги, за да покрият корема. Много често предпочитана дреха от бременните е туниката.

Бременни жени

Гардеробът на една бременна задължително включва и нов вид бельо. Бюстът расте неимоверно много още в първите три месеца. Чашката на сутиена се увеличава и сутиените от преди бременността умаляват. Но освен че расте, бюстът става и доста чувствителен. Идеалният сутиен за този период е мек и памучен, с леко стегнато коланче и по-плътни презрамки. Много често бременните залагат на сутиени за кърмене, които ще са им необходими и след раждането.

Сутиени и дрехи за кърмене

Бикините също не са изключение от новия гардероб  на една бременна. Подобно на панталоните, те трябва да са свободни и меки. С порастването на корема, бременната открива, че подходящи за нея са модели, които са плитки отпред. Друг модел бикини за бременни са дълбоките. Те обхващат корема, но без да го притискат. Отново задължително трябва да са свободни и меки.

Бельо за бременни жени

Всяка бременна заслужава спокойна и лека бременност. А крачка към това е подмяната на гардероба.

Разгледай още дрехи за бременни ТУК.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.