Мисия: облечи се подходящо за купон!

By  |  0 Comments

Най-щурите купони се организират в последният момент…

И когато близък приятел или познат се обади с покана, трябва да съумееш бързо да реагираш. Много добре знаем, че подготовката за перфектната визия изисква време, но ако имаш в гардероба си подходящ тоалет си почти готова.

Може би най-големият ни проблем, за излизане с приятели е какво да облечем, ето защо никога няма да сбъркаш ако заложиш на нова рокля.

Дълга рокля

С дълга рокля можеш да постигнеш по-изискан ефект, а според модела, дори семпло небрежен. При по-изчистен модел, можеш да наблегнеш на акцент – ефектно бижу, но какъвто и модел да избереш, нашият съвет е помисли добре и за обувките. При по-ниските от нас обувката на висок ток е повече от задължителна, но по-високите кокетни могат да изберат и по-ниски или равни обувки.

Fotor1104174141

Къса рокля

Колкото и клиширано да е: винаги трябва да имаш задължителната малка черна рокля. Всички преимущества на по-късите рокли, до коляно или малко над него са повече от ясни: секси визия, стил и женственост. В съчетание с обувки на среден или висок ток винаги ще изпъкваш.

Fotor1104174028

Роклята е най-женствената женска дреха и когато изненадващо и без всякаква подготовка ни поканят за купон, винаги имай нова придобивка, която да разходиш.

Съчетай новата си рокля с ефектно бижу, стилна прическа или оформящ грим – сигурна комбинация да привлечеш повече погледи.

Ако искаш да научиш повече “как да го съблазниш”, виж ТУК! 

 

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.