Персонален подарък за майка

By  |  0 Comments

И мама е човек – зарадвай я!

Поднасянето на персонален подарък за майка е препоръчително при първото посещение след раждането, че и занапред. Много често, отивайки на гости на майка с бебе, взимаш подарък за мъника, а майката остава на заден план. Успокояваме те, че това е съвсем нормално и е обичайна ситуация. Ако желанието ти е да зарадваш своя позната или приятелка в майчинство, ето няколко предложения за персонален подарък за майка:

Масажор – на пазара има разнообразие от уреди за масаж (ръчни или механични). Гарантираме, че всяка майка би се радвала на няколко минути релаксиращ масаж.

Спа процедура – мечта по време на майчинство за много мами. Ваучер за спа процедура ще направи така, че майката бързо да организира използването му.

Персонален подарък за майка - спа процедура

Фотосесия – миговете на щастие трябва да се уловят и запазят. Подари ваучер за професионална фотосесия (персонална или семейна). Подаръкът остава скъп спомен за цял живот.

Маникюр и педикюр – поддържането на красотата не търпи оправдания от типа “аз съм майка и нямам време”. Жените, станали майки съвсем скоро, са още по-затруднени, тъй като малкото човече не позволява да се направят каквито и да е планове. Ето защо посещение на маникюристка у дома е прекрасен персонален подарък за майка, която не успява да посети и най-близкия салон за красота.

Персонален подарък за майка - маникюр

Подарък, свързан с хобито й.

Бижу – всяка дама би се зарадвала на ново бижу. Избери между ежедневни обеци, гривна, медальон, колие или гердан.

Торта или питка – специално изработена питка или торта за мама е много нестандартно хрумване. Тортата може да е зеленчукова – консумирането на шоколад и прекалено сладко може да повлияе на лактацията (ако майката кърми). Затова пък изисквания към питката няма. Надписът може да е: “Честито бебе” или какъвто друг щур ти хрумне.

Козметика за тяло, коса или лице винаги е добър избор, защото е лично за майката.

Здравословни храни – кошница с плодове, зеленчуци и пълнозърнести продукти е полезен и витаминозен подарък.

Персонален подарък за майка - кошница с плодове

Свободно време – най-желаният подарък. Безспорно, стане ли майка, всяка жена си мечтае за това. Направи предложение за излизане по женски. Когато има кой да поеме грижите за бебето, добре е майката да поддържа своите социални контакти. Излизане дори и в най-близкото кафе ще е повече от приятна почивка! Щом успееш да я изведеш, може да й вземеш букет цветя, ще я зарадваш.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.