Покажи му, че го обичаш

By  |  0 Comments

Обичай го по много начини!

Чудиш се как да заздравиш връзката с твоята половинка? Покажи му, че го обичаш. Тук не става въпрос за инцидентно или еднократно действие. Покажи му, че го обичаш постоянно – не само с директни нежни думи, а чрез действията си. Ето ти няколко основни съвета:

На първо място говори! Е, не е нужно да прекаляваш, но показвай с думи колко си влюбена в него. Прави комплименти, въпреки че е мъж – всеки има нужда да чува добри думи за себе си. Думи от рода: “Колко добре изглеждаш”, “Колко си мил”. Казвай му колко много се радваш, че именно той, не друг е до теб.

Окуражавай и подкрепяй – всъщност половината от любовта е подкрепа и уважение. Окуражи го, когато не е уверен в себе си, когато е преживял неуспех, когато се колебае (например да смени работата си или пък да се впусне в обучение или курс).

Целувка между двама влюбени

Искай съвет – когато се допитваш до конкретен човек, това е знак, че цениш неговото мнение и разчиташ на него. Това може да са твоите родители, учители, приятели, но задължително това трябва да е и твоя партньор. Така ще влеете здрава основа в своята връзка.

Благодари – представи си ситуацията: Прибираш се, уморена от работа, у дома ухае вкусно, масата те очаква, а чиниите са измити. Как да не благодариш?! Едно красиво “Благодаря” ще възпита у мъжа желание да те изненада отново, което е основание подобна ситуация да не е инцидентна.

И така, покажи му, че го обичаш по много начини. Покажи му своето отношение към него, а той бързо ще възприеме твоят метод. Не след дълго ще сте сплотената и обичаща се двойка, на която всички завиждат.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.