Последни зимни моменти?

By  |  0 Comments

Наслади се на

зимната приказка!

Здравейте, приятели! Петък е и месецът на любовта е в разгара си, а днес времето отново ни изненада! До вчера слънцето все по-примамливо грееше, а днес отново се събудихме с красива снежна приказка. И в унисон с времето навън нашият моден блогър – Звезди, отново е запечатала за теб нейните незабравими зимни моменти из Витоша.

Сега те оставаме да се насладиш на поредното модно аутфит изкушение, което тя е избрала и не забравяй, че можеш лесно да го откриеш и на нашия онлайн магазин.

Парка от Кокетна

Зимна мода от Кокетна

Мода от Кокетна

„Февруари е вече тук, а това означава, че и пролетта наближава все повече и повече. Изключително много обичам зимата и снега, но винаги съм предпочитала по-топлото време и слънчевите лъчи. За това и в момента ми е един от любимите периоди за разходка навън. Независимо, че снегът из улиците на София не е толкова много, колкото до преди няколко седмици, то  ти лесно можеш да си откраднеш малко време и да се разходиш из планината, където снегът си е бял и пухкав, а слънцето толкова силно грее, че чак те примамва да останеш за по-дълго.

Очаквайте скоро един още по-слънчев и носещ настроение пост, в който ще продължим   темата за това „Как да носим парка през зимата?“ част 2, но този път в градска среда.

Целувки,

MintStories

Синя парка от Кокетна

Витоша. Кокетна

Зимна разходка с Кокетна

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.