С какво да носиш кецове – примерни аутфити

By  |  0 Comments

Аутфити с идеи за това с какво да носиш кецове

Гардеробът на съвременната жена все повече се гради върху две основни неща – удобство и индивидуалност. Затова и любимите ни кецове все по-често заменят токчетата.

Освен това, кецовете вече са далеч от това, което повечето хора си представят. Отдавна не приличат на т.нар. гуменки, а са изработени не само от плат, но и от еко кожа или естествена кожа. Това, което запазват, са връзките и разнообразните цветове.

Днес ти предлагаме няколко свежи пролетни аутфита с кецове. Ще се убедиш, че можеш да ги носиш почти с всичко. Виж с какво да носиш кецове.

Първият аутфит включва пролетна рокля, черно яке от естествена кожа и плат, плюс червени кецове, които пасват идеално на роклята с червените цветя:

Дамски кецове HEINE 119.00 лв.

Следващият аутфит включва деним, защото комбинацията му с кецовете е класика. Избрахме светли дънки, по-елегантна сива блуза с якичка и кецове с флорален принт в сиво:

Следващият ни пример за това с какво да носиш кецове включва модерните напоследък блестящи кецове. Тези модели обикновено са покрити с лак, брокат, камъни или пайети. Това ни харесва, но често се чудим как точно да ги съчетаем с дрехите си. Най-лесният начин е като избереш дреха, която има същия мотив. А ако дрехите ти са изчистени, също няма как да сгрешиш – акцентът ще е върху кецовете.

Ето пример с бяла блуза с пайети, изчистен по-спортен черен панталон и черни кецове, покрити с пайети:

С какво да носиш кецове - примерни аутфити

Завършваме с примерен аутфит, който е с пола в деним, черна блуза с декорация цвете и изчистени розови кецове:

С какво да носиш кецове - примерни аутфити

Както виждаш, кецовете наистина не са толкова трудни за съчетаване с най-различни видове дрехи – дънки, поли, рокли…

Най-важният съвет за това с какво да носиш кецове е да се придържаш към усета си за цветовете и материите. Лъскавата материя изисква кожени кецове или кецове с лак. По-спортните дрехи изискват по-спортен модел кецове.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.