С какво да съчетаем тениската

By  |  0 Comments

 

С какво да съчетаем тениската

 

дамска модаВсяка една от нас има в  гардероба си изчистена тениска, която слага винаги, когато иска да добие по-небрежна визия. В подходящите съчетания с дрехи и аксесоари, обикновената тениска може да се превърне в последен писък на модата. Никога не подценявайте силата на тениските, те съвсем лесно могат да бъдат комбинирани и да се създадат безброй съчетания. Ето няколко идеи:

 

Може би най-лесният начин да разнообразите една тениска е като я съчетаете със сако или пък жилетка. Добавете къси панталони и гладиаторски сандали за модерна градска визия.

 

За по-винтидж визия заложете на  тениска с графитен принт в съчетание с пола. Полата сама по себе си е достатъчно женствена, за да можете да отидете така дори на среща или достатъчно дълга, че да покрие изцяло краката ви. Тук забележително съчетание би се получило ако сложите закачливи обувки – балеринки, както и цветово съчетан шал.

 

Още една вариация, която може да направите, е да добавите към тениската къса пола и клин или само клин, ако той позволява самостоятелно носене.

 

Тениската можете да комбинирате много успешно и с елек. Добавете кожена гривна или друг забележим аксесоар.

 

Забавлявайте се, дори когато се обличате! Идеите прелагаме ние, а изборът оставяме изцяло във ваши ръце!

 
 

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.