Седмичен хороскоп за периода 05.09. – 11.09.2016

By  |  0 Comments

Седмичен хороскоп от Кокетна

седмичен хороскоп KoketnaОвен 

В началото на седмицата Овните ще са силно ангажирани с любимия човек. Голяма част от тях ще кроят проекти за съвместни начинания, ще са много романтични и загрижени за чуждото благо и просперитет. Ще има случаи, в които изцяло ще оставят своите необходимости на заден план.

След четвъртък не е изключено представителите на този знак да се занимават с кредити или парични инвестиции. Също така е много вероятно да изпъкнат в службата благодарение на добре свършена от тях работа.

Подходящи цветове за седмицата: бяло и оранжево

хороскоп Овен

седмичен хороскоп КoketnaТелец

През седмицата Телците ще полагат изключително старание в службата. Много е вероятно да постигнат значителен напредък по важни за тях неща и да се откроят от колегите им с талантите, знанията и уменията им.

Добре е да се постараят да не са прекалено дребнави и изискващи към най-близките им хора. Не е изключено да имат изненади или любовни обяснения от партньора, на които е важно да отговорят подобаващо.

Подходящи цветове за седмицата: бежово и розово

хороскоп Телец

седмичен хороскоп KoketnaБлизнаци

Близнаците ще са на любовна вълна през седмицата. Много е вероятно голяма част от тях да изкарат приятно време с любимия и да му се насладят.

Седмицата е идеална за отделяне на внимание на някое хоби, спортни занимания, почивка, разпускане и пътувания.

По работните места на представителите на тази зодия не е изключено да им изникват непредвидени трудности или ядове с колеги.

Подходящи цветове за седмицата: бяло и светлозелено

хороскоп Близнаци

седмичен хороскоп KoketnaРак

През седмицата Раците ще са силно ангажирани със семейството, децата или с любимия човек. В този период не са изключени ремонтни дейности, закупуване на мебели или уреди.

След четвъртък представителите на този знак ще се впуснат да печелят пари и да правят печеливши сделки. Важно е да бъдат внимателни с документите, които подписват, за да избегнат допускането на грешки.

Подходящи цветове за седмицата: златно и кафяво

хороскоп Рак

седмичен хороскоп KoketnaЛъв

В началото на седмицата при Лъвовете са възможни неочаквани обаждания или съобщения.

Голяма част от представителите на знака ще предприемат кратки пътувания, спортни занимания или разходки в планината.

След четвъртък не е изключено да са много разточителни и да си закупят нови дрехи или аксесоари, с които да направят силно впечатление на любимия.

Подходящи цветове за седмицата: сребърно и жълто

хороскоп Лъв

седмичен хороскоп KoketnaДева

През седмицата Девите ще са много материално настроени и по всяка вероятност ще успеят да си спечелят допълнителни средства и да постигнат неща, към които отдавна се стремят. В работата ще са мотивирани и амбицирани и ще дават всичко от себе си.

Заетите от тях, ще успеят да направят подарък или изненада на половинките си, докато свободните ще търсят подходящи начини да впечатляват представителите на противоположния пол.

Подходящи цветове за седмицата: бежово и лилаво

хороскоп Дева

седмичен хороскоп KoketnaВезни

Везните ще са много открояващи се в началото на седмицата. Ще отделят подобаващо внимание на визията си и ще са изключителни внимателни за нещата, които казват или правят пред останалите. С всички сили ще се стремят да бъдат оценени и харесани и през повечето време добре ще им се получава.

Не е изключено към края на седмицата да им се наложи да работят повече от предвиденото и висшестоящи да ги ангажират с проект, който не им е съвсем по вкуса.

Подходящи цветове за седмицата: червено и сиво

хороскоп Везни

седмичен хороскоп KoketnaСкорпион

Много е вероятно Скорпионите да имат нужда да изкарат известно време извън социалната си среда в началото на седмицата и да се отделят от обществения живот. Много добре биха им се отразили спа и козметични процедури, творчески занимания или йога.

След сряда представителите на този знак ще са много общителни и комуникативни ще жънат, както лични, така и професионални успехи. Не е изключено да успеят да направят силно впечатление на заобикалящите и да изпъкнат с визията, знанията и уменията им.

Подходящи цветове за седмицата: светлосиньо и черно

хороскоп Скорпион

седмичен хороскоп KoketnaСтрелец

Стрелците ще са много комуникативни и общителни през седмицата. Вероятно е да срещнат хора, които да са им от полза за бъдещото развитие или такива, които да им помогнат за изпълнението на отдавна замислен от тях план. Много е вероятно да участват в различни социални събития и мероприятия, както и да напредват по изостанали проекти или задачи.

След четвъртък ги чакат изненади в любовта и голяма част от тях ще се отдадат на романтични преживявания и ще отделят време на любимия човек.

Подходящи цветове за седмицата: бяло и бордо

хороскоп Стрелец

седмичен хороскоп KoketnaКозирог

В началото на седмицата Козирозите ще са много работоспособни и ще отмятат активно различни ангажименти и задачи. Голяма част от тях ще успеят да направят впечатление на авторитети и да изпъкнат със знанията и уменията си.

След четвъртък близък до тях човек ще се нуждае от помощта им. Ще са наистина полезни на заобикалящите, но е добре да внимават да не си навлекат ревността на партньора, заради прекалена загриженост към чуждите нужди и проблеми.

Подходящи цветове за седмицата: светлозелено и жълто

хороскоп Козирог

седмичен хороскоп KoketnaВодолей

В началото на седмицата Водолеите ще трупат нова информация. Ще я усвоят успешно и благодарение на това ще преодоляват изникващите им сблъсъци с авторитети. Ще са наистина компетентни и можещи и ще правят добро впечатление на заобикалящите.

След четвъртък представителите на този знак ще имат достатъчно време за партньора им, семейството и децата. Възможно е да предприемат нови съвместни начинания.

Подходящи цветове за седмицата: розово и тъмносиньо 

хороскоп Водолей

седмичен хороскоп KoketnaРиби

В началото на седмицата Рибите ще са силно докачливи. Много е вероятно да им изникват спорове с хора, с които работят, както и разправии покрай договори или важни проекти. За да имат максимален успех е много важно да се стараят да запазват максимално трезва преценка и да не са прекалено крайни в решенията си.

В любовен план представителите на този знак може да се натъкнат на ревност или неразбиране от страна на партньора, което е важно да обсъдят внимателно, без да наранят любимия човек

Подходящи цветове за седмицата: сиво и оранжево 

хороскоп Риби

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.