Седмичен хороскоп за периода 07.11. – 13.11.2016

By  |  0 Comments

Седмичен хороскоп от Селена

седмичен хороскоп KoketnaОвен

В началото на седмицата Овните ще са много успешни в професионален план и ще имат възможност да стартират важни за тях проекти.

Не е изключено да участват в различни социални събития и да се натъкнат на интересни хора, които биха могли да се окажат решаващи за бъдещото им развитие и просперитет.

След четвъртък голяма част от тях ще се отдадат на любов и забавления и ще поглезят любим човек с нов подарък или мил жест.

Подходящи цветове за седмицата: тъмносиво и кафяво

седмичен хороскоп от Селена за зодия Овен

седмичен хороскоп КoketnaТелец

Възможно е през седмицата на Телците да им се наложи да усвояват нови знания във връзка с професията им.  Някои от представителите на знака ще имат шанса да открият нови хоризонти и ново поле на реализация.

След четвъртък ще се натъкнат на хора, които не са виждали отдавна и които са им скъпи. Ще се представят в най-добрата си светлина, но за целта е важно да внимават с прибързаните и недомислени изказвания.

Подходящи цветове за седмицата: лилаво и черно

седмичен хороскоп от Селена за Телец

седмичен хороскоп KoketnaБлизнаци

Възможно е в началото на седмицата Близнаците да афишират връзка, да затвърдят отношения с любим човек или да получат интересни покани и предложения от човек, когото харесват.

След четвъртък се очаква представителите на знака да постигнат значителни професионални успехи и да напреднат в служебен план.

Периодът е идеален за закупуване на нови дрехи и обувки, както и за променя на визията с нова прическа или козметична процедура.

Подходящи цветове за седмицата: оранжево и кафяво

седмичен хороскоп от Селена за Кокетна - зодия Близнаци

седмичен хороскоп KoketnaРак

Раците ще флиртуват и ще се забавляват през седмицата. Ще успеят да прекарат голяма част от времето си с най-близките им хора и ще се отдадат на свое хоби или спорт.

След четвъртък представителите на този знак може да получат изненадващи обаждания, съобщения или доставки.

Добре е да са внимателни със средствата си за предвижване и комуникация.

Подходящи цветове за седмицата: виолетово и жълто

седмичен хороскоп Кокетна - зодия Рак

седмичен хороскоп KoketnaЛъв

Лъвовете ще имат пълна с емоции и интензивни преживявания седмица. Ще са изключително чувствителни и драматични във връзка с ежедневните си контакти и не е изключено да кажат или направят неща, които да обидят близък до тях човек. Поради тази причина е важно да са внимателни.

След четвъртък голяма част от тях ще пътуват в чужбина, ще работят с чужденци, с правни или философски въпроси.

Подходящи цветове за седмицата: розово и светлосиньо

седмичен хороскоп зодия Лъв

седмичен хороскоп KoketnaДева

В началото на седмицата Девите ще са ангажирани предимно с партньорствата си. Не е изключено да изясняват отношения с най-близкия до тях човек и да търсят близост и разбиране от него, което би могло да ги направи леко раздразнителни и прекалено изискващи.

След четвъртък голяма част от тях ще решат да обогатят гардероба си и да променят визията си, подлагайки се на различни козметични процедури или манипулации.

Подходящи цветове за седмицата: бяло и бордо

седмичен хороскоп Дева

седмичен хороскоп KoketnaВезни

През седмицата Везните ще хвърчат по задачи и ще се ангажират с повече неща, отколкото могат да поемат. Възможно е да са нетърпеливи и започнатото бързо да им омръзва, което не е изключено да ядоса заобикалящите ги хора.

След четвъртък представителите на този знак ще поглезят близък до тях човек и ще изкарат ползотворно време с него в приятна атмосфера.

Подходящи цветове за седмицата: лилаво и бяло

хороскоп от селена зодия Везни

седмичен хороскоп KoketnaСкорпион

Скорпионите ще са на любовна вълна през седмицата. Те ще бъдат изключително нежни и мили към любимия човек и ще очакват същото и от него.

Голяма част от тях ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности или друг вид хобита.

След четвъртък представителите на този знак ще променят прическата си, ще въведат нов хранителен режим или ще обогатят гардероба си.

Подходящи цветове за седмицата: жълто и кафяво

зодия Скорпион хороскоп кокетна

седмичен хороскоп KoketnaСтрелец

В началото на седмицата Стрелците ги чакат семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането им. Не е изключено да са по-затворени и интровертни от обикновено и да имат нужда от разтоварване и домашен уют.

След четвъртък е възможно да се отдадат на любов и романтични изживявания с човек, на когото държат, да си отделят време за хоби или любим спорт.

Подходящи цветове за седмицата: светлосиво и златно

зодия Стрелец хороскоп кокетна

седмичен хороскоп KoketnaКозирог

В началото на седмицата Козирозите ще получат забавени плащания или ще припечелят допълнителни средства. Ще са изключително прагматични и добре ще се справят в материален план.

След четвъртък е възможно да получат интересни доставки, обаждания или съобщения.

Голяма част от тях ще трупат нови знания и ще черпят информация от различни източници.

Подходящи цветове за седмицата: жълто и бежово

зодия Козирог хороскоп от Селена за Кокетна

седмичен хороскоп KoketnaВодолей

В началото на седмицата Водолеите ще градят своя имидж. Много е вероятно повечето представители на знака да успеят да демонстрират ново постижение, връзка или придобивка пред света.

След четвъртък е много вероятно да сключат важни споразумения, да подпишат нови договори или да се натъкнат на интересни хора, които в последствие да се окажат ключови за техния живот, както в личен, така и в професионален план.

Подходящи цветове за седмицата: червено и кремаво

зодия Водолей хороскоп Кокетна

седмичен хороскоп KoketnaРиби

В началото на седмицата Рибите ще срещнат признание за отминали усилия и ще получат похвала за качествата, уменията и талантите им. При всички случаи ще успеят да изпъкнат и най-вероятно ще получат интересни предложения за бизнес или съвместна дейност.

След четвъртък не са изключени разправии с партньора или с близък до тях, на които е важно да не реагират пресилено и едностранчиво.

Подходящи цветове за седмицата: светлозелено и тъмносиньо

зодия Риби хороскоп Кокетна

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.