Седмичен хороскоп за периода 08.08. – 14.08.2016

By  |  0 Comments

Виж какво да очакваш тази седмица

Седмичен хороскоп на Кокетна

седмичен хороскоп KoketnaОвен 

В началото на седмицата е възможно Овните да са много силно съсредоточени върху решаването на любовни въпроси. Голяма част от тях ще нищят отношенията си с половинката. При всички случаи им се препоръчва да не прекаляват с драмата и анализите, за да не обидят човека до себе си.

След сряда ги очакват много интересни обаждания, съобщения или посещения от нестандартни и оригинални хора, които силно ще ги впечатлят и по всяка вероятност ще им отворят нови врати и възможности, както в личен, така и в професионален план.

Много е вероятно заради старанието и упоритостта им да напреднат в професията и да успеят да си припечелят допълнителни средства.

Подходящи цветове за седмицата: оранжево и тъмносиньо

седмичен хороскоп КoketnaТелец

В началото на седмицата Телците ще имат много силен бизнес нюх и голяма част от тях ще имат шанса да подпишат важни договори или да сключат значими за бъдещото им професионално развитие сделки.

След сряда представителите на този знак ще успеят да отделят време на семейството си и да се насладят на домашния уют. Много е вероятно да се занимаят с наследствени въпроси, да преаранжират дома си, да обновят интериора си или да се отдадат на кулинарни експерименти.

Подходящи цветове за седмицата: червено и бежово

седмичен хороскоп KoketnaБлизнаци

Близнаците ги чака една много динамична седмица, в която ще са доста комуникативни и активни.  

Много е вероятно голяма част от тях в началото на седмицата да се отдадат на романтични страсти и флиртове с човек, на когото отдавна са хвърлили око.

След сряда представителите на този знак ще насочат вниманието си предимно към професионалните си цели и реализация и по всяка вероятност ще са много продуктивни. При всички случаи е добре да не се прекаляват и да не се преуморяват, понеже има риск да пострада здравето им, ако се пресилват.

Подходящи цветове за седмицата: розово и бяло

седмичен хороскоп KoketnaРак

В началото на седмицата Раците ще са на силно романтична вълна. Много е вероятно еротични страсти да ги разконцентрират да си вършат нормалните ангажименти с лекота.

При всички случаи ще сa много харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол.

След четвъртък е много вероятно на представителите на този знак да им изникнат интересни професионални предложения, които да ги подтикнат да стартират бъдещи проекти.

Подходящи цветове за седмицата: сребърно и жълто

седмичен хороскоп KoketnaЛъв

Добре е в началото на седмицата Лъвовете да са внимателни да не станат жертва на интриги от страна на близък до тях човек и да не се предоверяват на заобикалящите.

След сряда ще са доста палави и по всяка вероятност ще се впуснат в забавления, флиртове и закачки. Ще успеят да впечатлят обект на тяхната страст с чара и остроумието си.

Не е изключено през уикенда на представителите на този знак да им остане време да се отдадат на някакво хоби или развлечение или да предприемат кратки пътувания.

Подходящи цветове за седмицата: златно и бордо

седмичен хороскоп KoketnaДева

Голяма част от Девите ще си имат неразбории покрай средствата за комуникация и транспорт в началото на седмицата. Добре е да са внимателни, докато изпращат съобщения, получават доставки и докато шофират. Важно е да не действат прибързано.

След четвъртък са възможни занимания с политика, телевизия или нови технологии. Възможно е да срещнат значими хора, които да ги харесат, да им предоставят нови възможности или да ги подкрепят по важни за тях въпроси.

Подходящи цветове за седмицата: кафяво и жълто

седмичен хороскоп KoketnaВезни

Седмицата ще бъде наистина успешна за представителите на зодия Везни. От понеделник до сряда повечето от тях ще въвеждат нещо ново в живота си, ще афишират връзка, ще си променят прическата или визията, ще се отдадат на нов спорт или процедура.

След четвъртък е много вероятно да успеят да си припечелят допълнителни средства или да получат забавени плащания.

Добре е да са внимателни на кого какво казват, за да не нагрубят някого неволно или да споделят повече информация, отколкото е необходима.

Подходящи цветове за седмицата: бежово и червено

седмичен хороскоп KoketnaСкорпион

Началото на седмицата ще предложи на Скорпионите някакво новo начало. Много е вероятно заобикалящите ги хора да останат приятно изненадани от тях и да ги оценят подобаващо за възможностите и уменията им.

След четвъртък е възможно представителите на тази зодия да похарчат голяма сума пари за нещо, което не им е от особена необходимост, но пък ги кара да се чувстват добре. Не е изключено също така да направят важни инвестиции или да получат значителни постъпления в банковата си сметка.

Добре е също така да са отворени към нови перспективи и възможности в бизнеса или работата си, благодарение на които, биха могли да улеснят изкачването си по професионалната стълбица.

Подходящи цветове за седмицата: оранжево и жълто

седмичен хороскоп KoketnaСтрелец

Не е изключено в началото на седмицата Стрелците да се отдадат на почивка, свое хоби, водни спортове, козметични или спа процедури.

Голяма част от тях ще са доста отнесени и ще витаят в облаците, мечтаейки за любим човек. Не е изключено да са силно идеалистични през периода и е важно да не се предоверяват на приказките на заобикалящите ги хора, за да не останат разочаровани.

През втората половина на седмицата представителите на този знак ще се впуснат в социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да срещнат правилите хора, които в последствие под една или друга форма да са им полезни със съвет или препоръка.

Подходящи цветове за седмицата: бяло и сиво 

седмичен хороскоп KoketnaКозирог

Възможно е в началото на седмицата Козирозите да имат сблъсък с авторитети или с хора с власт. Ако са достатъчно дипломатични, последователни и старателни, ще са максимално успешни и ще намерят най-добрия начин да се харесат и да срещнат разбиране.

След четвъртък е много вероятно да им хрумне идея, как да осъществят своя отдавнашна мечта или да постигнат важна цел. Много е вероятно успеят да си изготвят правилната стратегия за успех и да стартират нужните действия.

В любовта през цялата седмица е възможно да са леко обрани и дръпнати и не е изключено партньорът им да се почувства застрашен или пренебрегнат.

Подходящи цветове за седмицата: черно и кафяво

седмичен хороскоп KoketnaВодолей

В началото на седмицата за Водолеите работата ще бъде приоритетна. Много  е вероятно представителите на този знак да пожънат големи успехи на професионалното поприще.

След четвъртък ще имат повече свободно време, което повечето от тях ще изкарат отдавайки се на любимо хоби, приятелите си или различни социални събирания.

Възможно е уикенда да са силно заредени с очаквания и леко да се разочароват, ако най-близките до тях хора имат различни от техните виждания. Поради тази причина е важно е да са максимално отзивчиви към чуждите нужди и да търсят баланса в отношенията си с oстаналите.

Подходящи цветове за седмицата: зелено и светлосиньо

седмичен хороскоп KoketnaРиби

В началото на седмицата е възможно Рибите да са леко депресивни и черногледи. Много е вероятно да драматизират излишно и да си съчиняват нереалистични конспиративни теории, търсейки скрити мотиви в действията и думите на заобикалящите. Поради тази причина е важно да не взимат важни решения в периода.

След четвъртък при някои от тях са вероятни пътувания в чужбина или общуване с чужденци, при други занимания с правни или философски въпроси. Много е вероятно също така да започнат да учат нещо ново и да разширяват мирогледа си. Свободните от тях по всяка вероятност ще се впуснат във флиртове и закачки.

Подходящи цветове за седмицата: лилаво и бяло

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.