Седмичен хороскоп за периода 12.09. – 18.09.2016

By  |  0 Comments

Седмичен хороскоп от Кокетна

седмичен хороскоп KoketnaОвен 

При Овните не е изключено да изникват пречки и спънки в решаването на ежедневните дела. Възможно е да им се наложи да се борят с недоброжелатели или с конкуренти. При всички случаи ще има хора, които да са на различно мнение от тяхното и да ги предизвикват да защитават позициите си. За представителите на този знак да не губят почва под краката си, е добре да съумяват да запазват самообладание при контактуването си с другите.

Ако са достатъчно систематични, последователни и старателни, ще успеят да докажат на всички около тях, на какво наистина са способни. Важното е да не се впечатляват от думите и действията на другите, ами да действат в смятаната от тях за вярна посока.

След четвъртък е много вероятно да получат изненада или предложение от човек, когото харесват.

Подходящи цветове за седмицата: черно и кафяво

зодия Овен

седмичен хороскоп КoketnaТелец

В началото на седмицата е възможно Телците да си имат разправии с важен за тях човек. След известно старание от тяхна страна след четвъртък нещата доста ще се раздвижат, ще успеят да стигнат до важни компромиси и в крайна сметка ще постигнат така желаното разбирателство.

В служебен план представителите на този знак ще са изключително пробивни и целеустремени. Много е вероятно да направят голямо впечатление в работата си и пред висшестоящите.

Подходящи цветове за седмицата: жълто и тъмносиво

Taurus

седмичен хороскоп KoketnaБлизнаци

През седмицата е възможно Близнаците да имат изясняване на отношения с половинката или с близък до тях човек. Ще са по-меланхолични и чувствителни и ще очакват отдаденост и разбиране от другия.

От понеделник до сряда е много вероятно да потънат в нова и интересна научна сфера или да им се наложи да учат нови неща във връзка с професионалната им реализация.

След четвъртък са вероятни сблъсъци с авторитети или с хора с власт, които не е изключено да ги потиснат и притеснят.

Подходящи цветове за седмицата: тъмносиньо и бежово

зодия Близнаци

седмичен хороскоп KoketnaРак

В началото на седмицата голяма част от Раците ще се занимават със семейни или наследствени проблеми, ще теглят или погасяват кредит или ще работят с чужди пари и ресурси. Не е изключено да приемат нещата по-навътре отколкото са всъщност и да търсят конспирация там, където я няма.

След четвъртък представителите на знака ще са доста по-философски настроени и няма да издребняват. Възможно е да срещнат хора, които по един или друг начин да разширят мирогледа им и да са им приятна компания.

Подходящи цветове за седмицата: розово и оранжево

зодия Рак

седмичен хороскоп KoketnaЛъв

На Лъвовете може да им се наложи да въведат известни промени в ежедневния си живот през седмицата. Някои от тях ще стартират нова диета, други ще подобрят визията си с нова прическа, козметична процедура, зареждане на гардероба си с нови дрехи или аксесоари, а трети ще имат нов шеф, подчинен или колега, към когото ще им се наложи да се напасват.

Много е вероятно повечето представители на зодията да имат социални ангажименти и да участват в различни събирания или празненства. Не е изключено да достигнат до хора, които силно ги вълнуват.

Подходящи цветове за седмицата: лилаво и бяло

зодия Лъв

седмичен хороскоп KoketnaДева

Девите ги чака една много динамична и раздвижена седмица. При всички случаи ще хвърлят много емоции в работата си и сред колегите. Не е изключено да им се наложи да заместват болен колега и да отмятат повече задачи от обикновено. Ако съумеят да останат спокойни, при всички случаи ще са по-ефективни и по-бързо ще се справят.

В любовен план по всяка вероятност ще им се предоставят нови и интересни възможности.

Подходящи цветове за седмицата: кафяво и златно

зодия Дева

седмичен хороскоп KoketnaВезни

Везните е възможно да имат търкания с колегите или с хора от близкото им обкръжение през седмицата. Не е изключено да реагират изключително емоционално. При всички случаи е добре да се стараят да запазват самообладание и да не се ядосват за дребни и незначителни неща.

След четвъртък представителите на тази зодия ще имат нужда от почивка и домашен уют. Много е вероятно да отделят време на най-близките си хора и да се оставят да бъдат глезени от тях.

Подходящи цветове за седмицата: сребърно и жълто

зодия Везни

седмичен хороскоп KoketnaСкорпион

В началото на седмицата е възможно Скорпионите да се погрижат за жилищата си. Много е вероятно да предприемат ремонт, да си закупят нова мебел или уред или да си променят обзавеждането.

Не са изключени ангажименти с по-възрастни роднини.

След четвъртък представителите на тази зодия ще успеят да предприемат значителен пробив в службата и да направят впечатление на останалите със знанията и уменията си. По всяка вероятност ще им се отворят нови възможности за развитие.

Подходящи цветове за седмицата: сиво и бордо

зодия Скорпион

седмичен хороскоп KoketnaСтрелец

Стрелците ще успеят да си отворят много нови врати през седмицата, благодарение на чара, общителността и интелекта им. Хората ще ги харесват и ще търсят вниманието им.

От понеделник до сряда представителите на този знак може да имат значителни финансови постъпления, които доста да укрепят бюджета им, но и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.

След четвъртък не е изключено да получат важни обаждания или съобщения

Подходящи цветове за седмицата: червено и бяло

зодия Стрелец

седмичен хороскоп KoketnaКозирог

За Козирозите седмицата ще започне със значителни финансови колебания и размисли за пари. Не е изключено повечето от тях да направят голяма инвестиция или да стартират важен проект, от който да очакват значителни приходи в последствие.

След четвъртък е добре представителите на този знак да внимават със средствата си за придвижване и комуникация и да не действат необмислено и прибързано с тях.

Уикендът е възможно да изкарат в компанията на любим човек.

Подходящи цветове за седмицата: тъмносиво и зелено

зодия Козирог

седмичен хороскоп KoketnaВодолей

През седмицата на Водолеите нещата ще им се случват с лекота в любовта. Много е вероятно да успеят да изгладят отдавна тормозещи ги конфликти или да се решат да предприемат съвместни нови начинания с половинката, които да обогатят връзката им.

В професионален план са възможни срещи с хора, които може да се окажат доста решаващи за бъдещото им развитие. Много е вероятно да сключат задкулисни договорки или да кроят важни бъдещи планове.

Подходящи цветове за седмицата: светлосиньо и тъмнозелено

зодия Водолей

седмичен хороскоп KoketnaРиби

Възможно е Рибите да не се чувстват особено комфортно сред заобикалящите ги хора в началото на седмицата. По всяка вероятност ще са доста отнесени и няма да им се занимава със социални дейности.

Добре е да си отделят време за почивка и уединение.

След четвъртък представителите на тази зодия ще станат доста по-общителни. Много е вероятно да им хрумнат добри идеи, които да успеят да поднесат по-най-добрия начин на хората, от които ще зависи реализацията им.

Подходящи цветове за седмицата: черно и бежово

Зодия Риби

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.