Седмичен хороскоп за периода 15.08. – 21.08.2016

By  |  0 Comments

Виж какво да очакваш тази седмица

Седмичен хороскоп на Кокетна

седмичен хороскоп KoketnaОвен 

В началото на седмицата Овните ще отделят внимание най-вече на близките си връзки и партньорства. Добре е представителите на този знак да се постараят да са толерантни към другите, да внимават да не се налагат прекалено и да уважават чуждото мнение

След сряда представителите на този знак ще успеят да намерят време за себе си и свое хоби и да се позабавляват.

В служебен план не е изключено да се чувстват притиснати от обстоятелствата около тях и да започнат да се оглеждат за нови по-добри алтернативи.

Подходящи цветове за седмицата: черно и кафяво

седмичен хороскоп КoketnaТелец

Възможно е началото на седмицата да предложи на Телците някакво новo начало в професионален план. Важно е да се постараят да са максимално старателни и адаптивни, за да имат успех.

След сряда е възможно представителите на този знак да намерят правилния начин и да се свържат с правилните хора, за да постигат своя отдавнашна цел или мечта. Някои от тях ще имат занимания с телевизия, реклама, интернет или политика.

В любовен план е възможно да останат леко разочаровани, защото не всичко ще върви по план и по начина, по който искат. При всички случаи е важно да не се отчайват, защото през уикенда ги чакат изненади и интересни предложения от любимия.

Подходящи цветове за седмицата: сиво и розово

седмичен хороскоп KoketnaБлизнаци

В началото на седмицата Близнаците ще отделят много време на партньорството си и по всяка вероятност ще успеят да решат отдавна тормозещи ги проблеми и конфликти и ще намерят баланса в отношенията си.

В професионален план не е изключено представителите на този знак да сключват тайни споразумения или да работят с чужди инвестиции.

След сряда ще са по-песимистични и затворени и ще се изолират от околните. Възможно е да приемат нещата по-дълбоко от обикновено и да преживяват нормални житейски ситуации доста драматично, търсейки скрити подбуди или смисъл в нещата, които хората около тях правят или казват.

Подходящи цветове за седмицата: лилаво и оранжево

седмичен хороскоп KoketnaРак

Очаква се любовният живот на Раците да е много раздвижен в началото на седмицата. Възможно е заетите от тях да успеят да прекарат ползотворно време с партньора, докато свободните ще се впуснат във флиртове и закачки с противоположния пол.

След сряда представителите на тази зодия ще получат добри предложения в работата си и във връзка с професионалната си реализация. Много е вероятно да подпишат важни договори или да сключат споразумения или партньорства, които да се окажат решаващи за бъдещото им развитие.

Подходящи цветове за седмицата: червено и сиво

седмичен хороскоп KoketnaЛъв

В началото на седмицата Лъвовете ще са силно ангажирани с някой член от тяхното семейство. Добре е да са внимателни и дипломатични с близките до тях хора и да се стараят да не ги нагрубяват. Важно е да се стараят да вникват в чуждите мнения и разбирания и да не са много крайни в действията и изказванията си.

След четвъртък не е изключено голяма част от тях да имат работа с чужди пари, кредити или инвестиции. Много е вероятно да сключват печеливши сделки и да си имат работа с важни хора.

Подходящи цветове за седмицата: бежово и тъмносиньо

седмичен хороскоп KoketnaДева

В началото на седмицата е възможно Девите да са много критични и изискващи към най-близкия до тях човек и леко да се разочароват, ако очакванията им се разминават с реалността. Важно е да се постараят да са максимално консенсусни и отзивчиви към чуждите нужди и да не се вглеждат прекалено в недостатъците на останалите.

След четвъртък е много вероятно представителите на тази зодия да пожънат големи успехи на професионалното поприще и да направят силно впечатление на шефове и подчинени.

Подходящи цветове за седмицата: бяло и тъмнозелено

седмичен хороскоп KoketnaВезни

Везните ще са на силно романтична вълна в началото на седмицата. Възможно е свободните от тях да се натъкнат на човек, който много да ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

След четвъртък представителите на тази зодия доста добре ще успяват да се вписват сред другите и да им се харесват. Възможно е да срещнат важни хора, които да се окажат решаващи за бъдещото им професионално развитие.Също така е много вероятно да им се наложи да усвояват нови знания и да прилагат наученото на практика.

Подходящи цветове за седмицата: сребърно и златно

седмичен хороскоп KoketnaСкорпион

Много е вероятно представителите на зодия Скорпион да успеят да си починат в началото на седмицата. Някои от представителите на тази зодия ще се впуснат в пътувания към интересни дестинации, докато други ще си останат по домовете с любима книга или филм.

Не е изключено да получат важни за тях новини, обаждания или съобщения.

Ако няма как да се спасят от работа, след четвъртък е добре да се постараят да са максимално концентрирани, за да не допуснат важни грешки, които после дълго да оправят.

Подходящи цветове за седмицата: тъмнозелено и сиво

седмичен хороскоп KoketnaСтрелец

Много е вероятно в началото на седмицата Стрелците да въведат нещо ново в живота си, да си променят прическата, да разнообразят гардероба си, да се отдадат на интересни развлечения или процедури или да променят представянето си пред хората. В личен план при тях не са изключени спорове или конфронтации с партньора, които може силно да ги афектират.

След четвъртък е важно представителите на тази зодия да бъдат предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и да подхождат отговорно към тях.

В работата им е възможно да се появят нови колеги или да имат смяна в колектива или работната атмосфера.

Подходящи цветове за седмицата: кафяво и жълто

седмичен хороскоп KoketnaКозирог

Козирозите ги чака една наистина успешна седмица. Голяма част от тях ще успеят да направят силно впечатление на заобикалящите.

Докато в началото на седмицата ще се занимават предимно със себе си, с реализирането на потенциала и възможностите си, след четвъртък ще са силно загрижени за околните и начините, по които биха могли да им бъдат полезни.

В професионален план е възможно представителите на тази зодия да са изключително пробивни и целеустремени. Не е изключено да стартират нови договорни отношения или да реализират важни проекти.

Подходящи цветове за седмицата: червено и черно

седмичен хороскоп KoketnaВодолей

В началото на седмицата Водолеите ги очакват силни любовни страсти. Добре е да открият чувствата си пред любимия човек и да демонстрират загрижеността си към него.

След четвъртък не е изключено да си припечелят допълнителни средства и да направят важни инвестиции.

В работата им е добре да се пазят от интриги и от недоброжелатели.

Подходящи цветове за седмицата: бордо и тъмносиньо

седмичен хороскоп KoketnaРиби

В началото на седмицата Рибите ще са изключително общителни. Много е вероятно да срещнат правилите хора, които в последствие под една или друга форма да са им полезни със съвет или препоръка.

След четвъртък представителите на тази зодия ще успеят да отделят време на най-близките си хора. Не е изключено да се отдадат на кулинарни експерименти, романтични вечери или любовни обяснения.

Подходящи цветове за седмицата: светлосиньо и виолетово

 

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.