Седмичен хороскоп за периода 24.10. – 30.10.2016

By  |  0 Comments

Седмичен хороскоп от Кокетна

седмичен хороскоп KoketnaОвен  

Овните ги чака една много раздвижена седмица. Голяма част от представителите на знака ще участват в социални събития, ще успеят да се срещнат с интересни хора, ще получат важни обаждания или съобщения, ще пътуват към интересни дестинации или ще имат възможност да изкарат време с приятели, съмишленици или любим човек.

След четвъртък е много вероятно да им се наложи да попиват нови знания и опит във връзка с професионалното им развитие и да се доказват с тях.

Подходящи цветове за седмицата: златно и бяло

седмичен хороскоп Овен

седмичен хороскоп КoketnaТелец

В началото на седмицата Телците ги чакат конфликти и разправии в семейството. Важно е да не ги задълбочават, нищейки дреболии, ами да се фокусират върху намирането на компромис, който да устройва всички потърпевши.

След четвъртък представителите на този знак ще успеят да изкарат ползотворно време с партньора. Ако са свободни ще се натъкнат на интересни хора, които да ги заинтригуват.

При всички случаи няма да са особено ефективни в работата и е добре да не се претоварват поемайки допълнителни задачи и отговорности.

Подходящи цветове за седмицата: сребърно и жълто

седмичен хороскоп Телец

седмичен хороскоп KoketnaБлизнаци

В началото на седмицата е възможно Близнаците да получат неочаквани обаждания, съобщения или доставки. Не е изключено да подпишат важни договори или да сключат решаващи за бъдещото им развитие споразумения.

След четвъртък на представителите на този знак ще им се занимава най-вече с любов и романтика и голяма част от тях ще успеят да отделят време и внимание на любимия човек.

Подходящи цветове за седмицата: тъмнозелено и оранжево

седмичен хороскоп Близнаци

седмичен хороскоп KoketnaРак

В началото на седмицата вниманието на Раците ще се върти най-вече около парични въпроси. Ще са спестовно настроени и прагматични. Много е вероятно да направят печеливша инвестиция или сделка.

Някои от представителите на знака ще си правят изследвания, зъби или друг вид медицински интервенции, други ще започнат нов спорт или диета.

След четвъртък ще са наистина успешни в обществен план и ще им се отдава да правят добро впечатление на важни за тях хора.

Подходящи цветове за седмицата: кафяво и бежово

cancer

седмичен хороскоп KoketnaЛъв

За Лъвовете тази седмица ще бъде наистина добра да започване на лични или професионални партньорства, стартиране на нови проекти, нова дейност или нови договорни отношения. При всички случаи голяма част от тях ще демонстрират нещо ново пред света и заобикалящите.

В любовен план ще имат късмет и свободните от тях ще успеят да завъртят главата на важен за тях човек, докато заетите ще изкарат ползотворно време с партньора.

Подходящи цветове за седмицата: червено и светлозелено

лъв

седмичен хороскоп KoketnaДева

В началото на седмицата Девите ще имат желание за разпускане и отделяне от социалния живот. Голяма част от тях ще са влюбени и доста мечтателни и ще се занимават с човек, който отдавна им е влезнал под кожата.

След четвъртък представителите на този знак ще станат доста по-настъпателни и по всяка вероятност ще се доближат до обекта на тяхната страст с чар, остроумие и финес.

В работата им са възможни интриги и неразбирателства с колеги, на които е важно да не обръщат внимание, за да не влошат нещата.

Подходящи цветове за седмицата: тъмносиньо и бордо

Дева

седмичен хороскоп KoketnaВезни

В началото на седмицата Везните ще са много състрадателни и ще се стремят да помагат на заобикалящите ги хора. Добре е да се пазят от измами и злоупотреби.

Представителите на този знак ще са предразположени към необмислени харчове и загуба на пари. Каквото и да правят, най-важното е да запазват баланса и да не се изхвърлят в покупките си.

След четвъртък е възможно да получат интересни предложения, на които ще им е трудно да устоят.

Подходящи цветове за седмицата: сиво и жълто

libra

седмичен хороскоп KoketnaСкорпион

В началото на седмицата Скорпионите няма да са много уверени във възможностите си и ще са доста предпазливи в социален план. Към сряда повечето от тях ще успеят да наберат сили и по всяка вероятност ще успеят да се представят по подобаващ начин пред заобикалящите ги хора.

Препоръчително е да са внимателни във връзка с общуването си със семейството и да не казват веднага нещата които им хрумват, защото не е изключено да наранят близки до тях хора, заради прекалена откровеност.

Подходящи цветове за седмицата: черно и лилаво

Скорпион

седмичен хороскоп KoketnaСтрелец

В началото на седмицата при Стрелците са вероятни пътувания в чужбина, общуване с чужденци, занимания с право или бюрокрация.

Голяма част от представителите на знака ще завържат нови познанства, които в последствие биха могли да се окажат ключови за развитието им.

След четвъртък е много вероятно да имат пререкания с партньора си, заради общи финанси.

Подходящи цветове за седмицата: тъмносиньо и черно

хороскоп стрелец

седмичен хороскоп KoketnaКозирог

Козирозите ще са много продуктивни и организирани през седмицата. Голяма част от представителите на знака ще разпределят чужди финанси, ще се занимават с неследствени дела, ще теглят кредити или ще правят големи инвестиции.

Важно е да се стараят да не пренебрегват любимите си хора, в противен случай е много вероятно да си имат разправии и да им се наложи да се изясняват и реваншират към края на седмицата.

Подходящи цветове за седмицата: розово и изумрудено

Козирог

седмичен хороскоп KoketnaВодолей

В началото на седмицата Водолеите ще се занимават с визията и здравето си. Голяма част от тях ще започнат интересни козметични процедури, нови диети, ще обогатят гардероба си или ще минат през рутинните профилактични прегледи.

След четвъртък не е изключено да имат новости и нововъведения в службата. Възможно е да им прехвърлят задачите на техен колега и да им се наложи да се доказват повече от обикновено.

Подходящи цветове за седмицата: тъмносиво и светлосиньо

Водолей

седмичен хороскоп KoketnaРиби

В началото на седмицата Рибите ще имат нови възможности в любовта. Много е вероятно доскорошен флирт да прерасне в сериозна връзка.

След сряда представителите на този знак ще успеят да довършат поизостанали проекти.

Не е изключено също така да получат интересни обаждания или съобщения, от хора, с които отдавна не са в контакт.

Подходящи цветове за седмицата: черно и виолетово

Риби

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.