Седмичен хороскоп за периода 29.08. – 04.09.2016

By  |  0 Comments

Седмичен хороскоп от Кокетна

седмичен хороскоп KoketnaОвен 

В началото на седмицата не е изключено Овните да участват в социални събития и мероприятия. Много е вероятно да се натъкнат на интересни хора, които да се окажат решаващи за бъдещото им развитие и прогрес.

След четвъртък на представителите на този знак ще им се наложи да попиват нови знания и опит във връзка с работата си. Ако са достатъчно последователни, ще имат напредък по важни за тях въпроси и ще направят добро впечатление на висшестоящите и колегите си.

През уикенда ще имат възможност да изкарат ползотворно време с приятели, съмишленици или любим човек.

Подходящи цветове за седмицата: златно и бяло

седмичен хороскоп Овен

седмичен хороскоп КoketnaТелец

В началото на седмицата е много вероятно Телците да имат конфликтни ситуации в семейството, на които ще бъде важно да не обръщат внимание и да не ги задълбочават.

Възможно е да им се счупи или развали кухненски уред и да им се наложи да го поправят или заменят.

След четвъртък представителите на този знак ще са на любовна вълна. Ако са свободни ще се натъкнат на интересни хора, които да ги заинтригуват.

Подходящи цветове за седмицата: жълто и сребърно

Телец хороскоп

седмичен хороскоп KoketnaБлизнаци

През седмицата е възможно Близнаците да получават важни за тях съобщения, обаждания или доставки. Не е изключено да сключват добри споразумения, да подписват договори, както и да купуват или продават скъпи и важни за тях неща.

След сряда е много вероятно представителите на този знак да работят с чужди ресурси или общи пари, да теглят кредити или да се занимават с наследствени дела.

Някои от тях ще се отдадат на козметични или спа процедури, други ще променят гардероба или визията си.

Подходящи цветове за седмицата: синьо и светлозелено

седмичен хороскоп Близнаци

седмичен хороскоп KoketnaРак

В началото на седмицата Раците ще са силно ангажирани с финансите си. Някои от тях ще получават забавени плащания, други ще инвестират. Ще си правят равносметка и ще се опитват да са спестовно настроени и прагматични.

След четвъртък се очаква представителите на този знак да успеят да направят важен пробив в службата и сред колегите си.

През уикенда някои от тях ще афишират връзка или ще задълбочат отношения с партньора.

Подходящи цветове за седмицата: червено и сиво

седмичен хороскоп Рак

седмичен хороскоп KoketnaЛъв

За Лъвовете седмицата ще бъде наистина добра за ново начало. Някои от тях ще стартират нови проекти, други – нова дейност, трети лични или професионални партньорства. При всички случаи се очаква да са нестандартни и креативни. Хората ще ги харесват и подкрепят в начинанията и ще разбират идеите и предложенията им.

След четвъртък представителите на този знак ще имат късмет в любовта. Нещата ще им се получават с лекота и с много малко усилия от тяхна страна. Свободните от тях по всяка вероятност ще успеят да завъртят главата на важен за тях човек, докато заетите ще изкарат ползотворно време с партньора.

Подходящи цветове за седмицата: кафяво и оранжево

седмичен хороскоп Лъв

седмичен хороскоп KoketnaДева

В началото на седмицата Девите ще са ангажирани предимно с любовните си дела. Ще са влюбени и доста мечтателни. Повечето от тях ще имат сърдечен трепет и вълнение към някой от обкръжението им и ще търсят близост и разбиране.

След четвъртък при представителите на този знак са възможни пречки и спънки от колеги или висшестоящи. Важно е да се стараят да запазват самообладание и да не обръщат внимание на недоброжелателите им. По този начин ще имат успех и ще излизат като победители от ситуациите.

Подходящи цветове за седмицата: светлосиньо и розово

седмичен хороскоп Дева

седмичен хороскоп KoketnaВезни

В началото на седмицата Везните ще са много състрадателни и грижовни към хората около тях. Добре е да не се изхвърлят, както и да не се оставят да бъдат подведени.

Възможно е да участват в различни социални събития и организации и да се запознават с хора, които ще им се струват интересни и оригинални и които ще разширяват мирогледа им.

След четвъртък е много вероятно да получат интересни професионални предложения, които ще им отворят нови врати.

Подходящи цветове за седмицата: кафяво и бежово

седмичен хороскоп Везни

седмичен хороскоп KoketnaСкорпион

В началото на седмицата е възможно Скорпионите да имат служебни ангажименти, които не е изключено да ги изнервят и пренапрегнат. Добре е да са изключително внимателни, докато отмятат задачите си и да внимават да не допускат грешки от бързане.

След четвъртък е добре при общуването си с най-близките им хора да не казват веднага нещата които им хрумват, понеже има риск да наранят другия заради прекалена откровеност.

Подходящи цветове за седмицата: черно и червено

седмичен хороскоп Скорпион

седмичен хороскоп KoketnaСтрелец

В началото на седмицата при Стрелците не са изключени пътувания към интересни дестинации, забавления с приятели, както и флиртове с нестандартни хора.

След четвъртък представителите на този знак ще намерят начин да блеснат професионално и да направят важен пробив в служебен или финансов план.

При всички случаи ще са харизматични, точни и открояващи се с възможностите, идеите и предложенията си.

Подходящи цветове за седмицата: черно и светлосиньо

седмичен хороскоп Стрелец

седмичен хороскоп KoketnaКозирог

В началото на седмицата Козирозите ще са много работоспособни и продуктивни. Плановете им ще бъдат успешно реализирани и ще срещнат признание и похвала от околните.

Възможно е да се натъкнат на хора, които да са им от полза и благодарение, на които да им се отворят нови врати.

След четвъртък представителите на този знак ще обърнат време на семейството и любимите си хора.

Уикендът е идеален за козметични или спа процедури, както и за попълване на гардероба.

Подходящи цветове за седмицата: оранжево и жълто

седмичен хороскоп Козирог

седмичен хороскоп KoketnaВодолей

В началото на седмицата е много вероятно Водолеите да си имат разправии и пререкания с половинките. Важно е да се постараят да са достатъчно толерантни и да виждат и противоположната гледна точка. По този начин ще са максимално обективни и по-добре ще стигат до консенсус.

След четвъртък може да очакват новости и нововъведения в службата. Ако са достатъчно старателни ще имат значителен успех и ще направят добро впечатление на висшестоящите.

Подходящи цветове за седмицата: розово и червено

седмичен хороскоп Водолей

седмичен хороскоп KoketnaРиби

При Рибите началото на седмицата ще предложи нови възможности в любовта. Много е вероятно доскорошен флирт да се задълбочи и да прерасне в сериозни отношения.

Не е изключено представителите на този знак да решат да подобрят режима си на хранене.

След четвъртък ще са доста активни и продуктивни в работата и по всяка вероятност ще довършват поизостанали проекти.

Подходящи цветове за седмицата: бяло и тъмнозелено

седмичен хороскоп

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.