Седмичен хороскоп за периода 19.09. до 25.09.2016

By  |  0 Comments

Седмичен хороскоп от Кокетна

седмичен хороскоп KoketnaОвен 

Овните ще бъдат много успешни през седмицата. Много е вероятно да направят важни покупки, печеливши инвестиции или сделки.

В личен план ги очакват романтични моменти и любовни обяснения. Ще са много чаровни, харесвани и харизматични.

Голяма част от тях ще променят диетата, режима си на хранене, прическата или визията си, други не е изключено да започнат да тренират усилено любим спорт.

Подходящи цветове за седмицата: тъмнозелено и жълто

седмичен хороскоп КoketnaТелец

През седмицата е много вероятно Телците да участват в различни социални събития и да са много общителни.  Възможно е да се натъкнат на хора, които да ги оценят подобаващо и да им предложат съвместни начинания.

В професионален план е ще трупат дивиденти и ще напредват. Ще им хрумне идея, как да успеят с проект, който отдавна ги тормози.

В любовен план се очаква да бъдат приятно изненадани от партньора си или от човек, който е близък до тях.

Подходящи цветове за седмицата: бяло и червено

седмичен хороскоп KoketnaБлизнаци

В началото на седмицата Близнаците ще са мечтателни и доста отнесени. Възможно е да са объркани и трудно да взимат решения. Добре е да намерят време за себе си, извън социалните им ангажименти, за да не се фрустрират прекалено. Биха могли да се отдадат на творчество, плуване, танци или йога.

След четвъртък на представителите на този знак е вероятно да им изскочат нови възможности за напредване в кариерата.

В любовта не е изключено да стартират флирт с колега или с човек, който е зает или неподходящ. За това е важно да са внимателни.

Подходящи цветове за седмицата: тъмносиньо и бордо

седмичен хороскоп KoketnaРак

В началото на седмицата Раците ще имат важни преговори или договорки и ще работят усилено по реализирането на своя отдавнашна цел или мечта. Някои от тях ще се занимават с нови технологии, други с политика, а трети с медии, реклама или телевизия.

След четвъртък представителите на този знак ще са на романтична вълна и не е изключено да предприемат пътуване с любим човек, да посетят концерт, кино или театър или по друг начин да изкарат ползотворно време в приятна компания.

Подходящи цветове за седмицата: черно и светлосиньо

седмичен хороскоп KoketnaЛъв

В началото на седмицата Лъвовете ще отделят време на дома, семейството и близките си. Някои от тях ще имат сблъсъци с властен роднина и ще защитават интересните си пред него.

След четвъртък представителите на този знак ще са много продуктивни и работоспособни и ще имат възможност да демонстрират качества си пред колектива, с когото работят. Голяма част от усилията, които са влагали до сега, ще бъдат възнаградени.

Подходящи цветове за седмицата: кафяво и бежово

седмичен хороскоп KoketnaДева

Голяма част от Девите може да бъдат ангажирани с правни или философски въпроси през седмицата, ще учат нови неща и благодарение на любознателността си ще успеят да блеснат и да постигнат значителни успехи в кариерата си. Много продуктивно ще отмятат задачи и ще покоряват върхове.

В партньорството и в личните отношения също ще имат късмет и нещата ще им се случват точно по-начина, по който искат.

Подходящи цветове за седмицата: оранжево и тъмносиво

седмичен хороскоп KoketnaВезни

През седмицата е възможно Везните да имат спорове с човек близък до тях. Добре е да не прекаляват и да не се палят за незначителни неща. По всяка вероятност ще се доста подозрителни и ще търсят скрити конспирации в действията и думите на другите.

В работата не е изключено да са леко пасивни и да им се изплъзнат добри възможности.

Седмицата ще бъде подходяща за разкрасителни процедури, спа и шопинг терапии, планирани операции и посещение при зъболекаря.

Подходящи цветове за седмицата: розово и червено

седмичен хороскоп KoketnaСкорпион

В началото на седмицата Скорпионите ще са ангажирани най-вече с любовния си живот. Заетите от тях ще търсят начини да разнообразят или затвърдят връзките си, докато свободните ще флиртуват или чатят с човек, когото харесват.

След четвъртък се очаква представителите на този знак да са много успешни в работата си. Усилията, които влагат, ще бъдат възнаградени и е много вероятно да успеят да се изскачат нагоре по професионалната стълбица.

Подходящи цветове за седмицата: лилаво и оранжево

седмичен хороскоп KoketnaСтрелец

През седмицата не е изключено Стрелците да имат известни промени на работното си място, към които да им се наложи да се напасват. С постоянство, старание и търпение бързо ще влязат в ритъм и ще станат достатъчно продуктивни.

През втората половина на седмицата е възможно да преживеят силен романс и да се влюбят.

Добре е да са внимателни със средствата си за комуникации и транспорт и да подхождат отговорно към тях.

Подходящи цветове за седмицата: бяло и сиво

седмичен хороскоп KoketnaКозирог

Козирозите ги чакат сблъсъци с авторитети или с хора с власт в началото на седмицата. Много е вероятно някой да поставя действията им под въпрос или да ги критикува. Най-добре биха се справили с доказването на собствена стойност, ако запазят самообладание и се концентрират върху задачите си.

След четвъртък представителите на този знак ще имат много положителни вълнения покрай приятелите им. Не е изключено някой от тях да ги изненада приятно и да успеят да отпуснат в компанията му.

Подходящи цветове за седмицата: черно и кафяво

седмичен хороскоп KoketnaВодолей

През седмицата Водолеите ще са много активни и комуникативни. Ще се затрупат с работа и ще я вършат с лекота и финес. Не е изключено да заформят флирт с колега и да хлътнат бързо по него.

След четвъртък може да им се наложи да се грижат за член от семейството си.

Уикендът е идеален представителите на този знак да се погрижат за външния си вид с нови придобивки за своя гардероб, нова прическа или козметична процедура.

Подходящи цветове за седмицата: сребърно и жълто

седмичен хороскоп KoketnaРиби

В началото на седмицата Рибите ще са по-затворени и самовглъбени от обикновено. Много вероятно е да имат нужда да се отделят от средата си и да си починат. Добре е да прекарат време с любим човек в приятна обстановка или да се отдадат на свое хоби или любим спорт.

След четвъртък ще се оптимизират и ще се впуснат да отмятат работните си задачи.

Подходящи цветове за седмицата: синьо и тъмнозелено

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.