Какво да ядеш за шоколадов тен през цялата година

By  |  0 Comments

Красива здрава кожа и гладък тен

Меланинът е особено важен за кожата, тъй като осигурява защитен слой, който я предазва от вредните лъчи. Производството на меланин може да се увеличи и да имаш шоколадов тен за дълго. За тази цел ще ти помогне консумацията на някои полезни храни. Виж кои са те.

Медта – тя подсилва меланина, подпомага производството на еластин и протеин. Тази съставка се съдържа в пилешкото, пуешкото, рибата, сиренето и млякото, както и в стридите, мидите и черния дроб.

Семена и соя – соята съдържа аминокиселина, наречена тирозин, която се използва за изграждане на протеини. Намира се в тиквените семки, боб Лима и сусам, както и в ядките, бобовите растения, включително бадеми, фъстъци и сушени зърна.

Тъмните листни зеленчуци са особено полезни. Плодовете, подпомагащи производството на меланин са авокадо и банани. Пълнозърнестите продукти и любимият ни шоколад са също за предпочитане.

Не забравяй, че трябва да пазиш кожата от вредните влияния. Полагай и ежедневни грижи за нея. На първо място почистване, подхранване и предпазване със съответната за типа кожа и сезона козметика. Поне веднъж седмичко прави маска на лицето, а тялото почиствай със скраб.

Ниски обувки Кокетна

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.