Що за хора са лъмбърмен

By  |  0 Comments

Лъмбърмен тенденцията при мъжете

Особено изявена сред мъжете в последно време е лъмбърмен тенденцията. Що за хора са лъмбърите и какво ги кара да изглеждат по този начин, може да разбереш точно сега.

Всеизвестен факт е, че мъжете са далеч по-суетни от жените. Ето защо, заформи ли се тенденция в облеклото и стайлинга, силният пол бърза да яхне тренда. По подобен начин се ражда и лъмбър вълната.

Мъж с брада

Лъмбърите са мъже, атрактивни най-вече със своята брада. Изглеждат грубовати и по-неглиже, но всъщност това изобщо не е вярно. Всеки привърженик на този стил всъщност полага огромно старание да изглежда достатъчно добре в тази визия. Отделят специално внимание на брадата си, като я поддържат с подходяща козметика (за да е мека и приятна).

Освен брадата, косата на лъмбърите също е дбре поддържана. Тя е дълга, но доста често се забелязва и контрастиращата комбинация от бръсната глава и дълга оформена брада.

По отношение на дрехите тенденцията се трансформира и преминава от карирани удобни мъжки дрехи в просто удобни такива.

Мъж с брада и карирана риза

В буквален превод “лъмбърмен” означава дървар и човек, ангажиран със складирането, контролирането и продажбата на отрязани дървета. По света обаче думата придобива още едно значение и разкрива лъмбъра в нова светлина. Лъмбърмен е мъжествен и притежава тестостерон в излишък.

Брадат мъж с брадва

 

Той може да е здрав, дори груб в ситуации, които налагат да бъде такъв. Под грубоватата му осанка обаче се крие един мъж, готов на всичко за любимата жена.

Младоженец с брада и неговата булка

Често лъмбър тренда яхват господата, които имат нужда да прикрият себе си или целят загадъчност. Факт е, че брадата прави мъжа още по-мъжествен. Някои представители на силния пол имат нужда именно от такова “порастване”. Други пък са сигурни в своята и предпочитат лъмбърмен тенденцията, за да покажат самочувствието си, а и да подразнят други.

Мъж с брада във фитнеса

Едно обаче е сигурно – дамите не могат да устоят на лъмбърите. Жените просто харесват модерните мъже!

 

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.