Слънчева мекота

By  |  0 Comments

Здравей, миналия месец ти представихме Звезди от MintStories, която ти сподели повече за „Вечната елегантност“ , която тя така обожава. А днес тя има за теб една още по-вълнуваща история от нейното планинско приключение на Витоша. Много емоции, снежни приключения, запечатани моменти и модни находки – всичко това вдъхновено от “Koketna” и “BFashion”.

А сега те оставяме да се насладиш на една “слънчева мекота”, която тя е подготвила за теб.

„Обожавам планината през зимата, когато е натрупало сняг, а слънцето отчаяно се опитва да го стопи. Тогава, когато, за да усетиш истинската зима, трябва да се откъснеш от бетонния град и цялата суета. Обичам да бягам от ежедневните проблеми и ангажименти сред природата. Там, където няма обхват, трафик и улици. Всичко е така просто устроено и същевременно толкова красиво и спиращо дъха.

Кокетна & MintStories Палто CRAZIA Ботуши Alexander Krist

Вдъхновена от природата и нейната красота, избрах моята визия да носи именно нейния заряд. В синхрон с топлите лъчи, реших да заложа на силно акцентиращото палто от „GRAZIA“  в слънчев цвят и мекота, което силно ми напомня и за елегантния стил на сакото.

A какво би била една планинска разходка, ако не сме с подходящите обувки? За това заложих на високи кожени ботуши от „Alexander Krist“, които са типичният модел, който предпочитам в моето ежедневие. Стилни, топли и същевременно удобни – перфектната комбинация за зимата.

Чифт дънки с висока талия и класическа черна риза от „Broadway NYC Fashion“, която прави този аутфит още по-елегантен, но същевременно и много удобен.

Риза от „Broadway NYC Fashion“ Koketna STYLE Koketna кожени обувки Сако Koketna Koketna&MintStories

Очаквайте съвсем скоро едно ново аутфит превъплъщение, приятели. Този път ще заложа на нещо различно, но пак много любимо мое нещо, а именно „кожената пола“ и това как лесно да я съчетаваме през зимата.

Целувки,

MintStories”

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.