Повече за танците на пилон като спорт (плюс видео)

By  |  0 Comments

Танците на пилон – труден и красив спорт

Танците на пилон вече отдавна не се свързват само със стриптийз и стават все по-разпространен спорт, който изисква много тренировки и акробатични умения. Разбира се, това че е красив, допринася за популярността му.

Повече за танците на пилон като спорт

Повечето хора често си задават въпроса: “Добре де, щом е спорт, а не стриптийз, трябва ли да са толкова разголени?”. Всъщност да, трябва. Защото дрехите се плъзгат, а за танците на пилон трябва сцепление.

Тренировките често са доста изтощителни, но си струват – тялото се развива равномерно, защото при тези танци се използват абсолютно всички мускули. Неслучайно телата на мъжете и жените, които тренират този спорт, са доста мускулести. Нужна е много физическа издръжливост, сила и баланс. Следващото видео ще те убеди в това:

На състезанията по танци на пилон, които се организират в много държави, включително и в България, се набляга главно върху акробатичните умения, а еротиката остава на заден план.

Други танцьори залагат не само върху акробатиката, но и върху артистичните умения, хореографията и това да впечатляват. Като момичето от следващото клипче, което танцува на пилон със запалени факли в ръцете:

Този тип танци явно винаги ще изглеждат секси и поне засега често предизвикват подсмихвания. Това е най-вече заради връзката със стрийптиза, от който тръгват първоначално. Най-важното в крайна сметка е, че танците на пилон са много красиви и интересни за гледане.

 

дрехи за мъже кокетна

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.