Съвети при избора на тесни и широки дрехи

By  |  0 Comments

Прилепнали или свободни дрехи – какво да избереш?

Виж как да определиш тесни или широки дрехи са най-подходящи за теб. Ако стоиш пред огледалото и се чудиш дали всъщност дрехата ти отива или просто прекалено много ти харесва самия модел, то тази статия ще ти помогне да си сигурна в отговора.

  • Старай се да избягваш стегнати дрехи в областта на неоформените зони на предмищницата и около рамото. В повечето случаи прекалено впитите в ръцете дрехи стоят смешно, особено ако е риза. Едно тясно сако или яке също няма да е удачен избор, като е стегнато в тези зони.
  • Съветваме те, ако искаш да подчертаеш част от своето тяло, направи го с по-тесни панталони в областта на бедрата. Все пак нека кройката е по-скоро обрана, за да ти е удобен. Също така, ако моделът е прекалено тесен, има вероятност по плата около шевовете, да се появят дупчици. Те се образуват от напрежението, което се упражнява в тази зона. Това говори, че там моделът е много тесен.
  • Докато тесните дрехи е твърде вероятно да те направят да изглеждаш по-пълна, широките могат да покажат всъщност колко хармонично тяло имаш. Една прекалено прилепнала риза например, крие в себе си модна опасност. Разстоянието между копчетата се разтваря и автоматично попадаш в класацията “Лош стайлинг”. Ето защо не прекалявай с малките размери дрехи.

дрехи Koketna

  • Избягвай дрехи, които по някакъв начин възпрепятстват движенията ти. Тук не попадат само прекалено тесните дрехи, а и широките. Представи си твърде широка дреха, която налага постоянно подръпване и повдигане; много къса пола, която постоянно те кара да мислиш как да кръстосаш крака или прекалено отворено деколте, от което се притесняваш.
  • Има дрехи, които напрягат съзнанието ни, докато ги носим – цип или копче, които се разкопчават от натиска. Друг пример са неправилно избрани панталони с плитка за силуета талия. В тези случаи бельото се показва и ситуацията става сконфузна.
  • Облечи се без притеснения за предстоящ официален повод или в ежедневието си у дома или в офиса и не забравяй – всяка дреха освен красива, трябва да е комфортна и да дава свобода.

В Кокетна винаги може да откриеш най-подхоящите дрехи за себе си, както и да се допиташ до консултант.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.