Тест за мъжкото достойнство

By  |  0 Comments

Как да проверите големината му

Дамите силно се интересуват доколко желаният от тях мъж е надарен и с интерес искат да направят тест за мъжкото достойнство.

  • Казват, че когато избираш мъж, трябва да гледаш ръцете му. Дългите и елегантни пръсти загатват за дълго мъжко достойнство.
  • Големите ръце предвещават мъж-торнадо в леглото. Той ще те изтощи и ще те остави без дъх, но и ще те кара да тръпнеш до следващия сексуален маратон.
  • Стъпалото също разкрива тайните на мъжа. Така например, колкото по-голям номер обувки носи обектът на твоето желание, толкова достойнството му е по-голямо.
  • Има и друг тест, с който ще провериш доколо избраникът ти е надарен! Накарай го да свие средния си пръст към дланта. Така там, докътедо достига пръстът, е точка А. Точка Б е върхът на пръста, но в опънато положение. Евентуалната дължина на достойнството е разстоянието от точка А до точка Б.

Мили дами, използвайте тази дарба на мъжете да ви правят щастливи! Имайте предвид, че силният пол е най-лесно възбудим рано сутринта и през есента. През останалото време от денонощието и годината се старайте да предоставяте храни, увеличаващи желанието за секс при мъжа: стриди, месо без мазнини, морски дарове, пълнозърнести храни, пшенични кълнове.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.