Той търси само секс? 10 знака ще ти го докажат!

By  |  0 Comments

Нека бъдем откровени…

Не искаме да ни мислят за лесни. По принцип винаги има случаи, в които бихме участвали с удоволствие в бърз и неангажиращ секс. Да, но е адски дразнещо да не сме наясно и в последствие да се окаже, че имаме нужда от напиване с най-добра приятелка, защото сме хлътнали до ушите.

Ето защо, събрахме в малка класация 10 явни знака, че той определено иска само и единствено секс:
1. Пише ти късно вечер или в малките часове на нощта

Признай си…поне във филми си го виждала. Защо мислиш, че в твоя случай е различно? Мъж, който те търси предимно вечер…е, не е г-н идеален.

2. Не излизаш с неговите приятели

Колкото по-малко следи остава, толкова по-добре. Фактът, че не иска приятелите му да се сближават с теб е красноречив.

3. Ако все пак те покани да излезеш с тях

Случвало ли ти се е да те покани да излезеш с негови приятели и мистериозно да разбереш, че всички са се разотишли? Разбира се, той ти предлага да “продължите” у тях, или у вас.

4. Да преспиш у тях е мисия невъзможна

Все пак ти не спиш с простак, който те гони да си ходиш като свърши, не…. той просто все обяснява, че много рано сутринта има работа или нещо да свърши.

5. “Всичко ли си взе? Нали не забравяш нещо?”

Преди да си тръгнеш от дома му, той винаги се “грижи” за теб, за да не вземеш да забравиш нещо, което ще ти потрябва. Идеалната застраховка, че няма да се върнеш.

6. Винаги е зает, когато ТИ го търсиш

Ако имаш нужда да споделиш с някого и го потърсиш, той ще бъде много зает. Все пак, неговата логика е, че не ти е гадже, ето защо няма нужда да се прави, че му пука какво те вълнува. (Жестоко…, но факт)

7. Винаги, когато се виждате, правите секс

Изключваме ако си в цикъл, но помисли и ако не можеш да си спомниш случай, в който да се видите и да не сте спали, значи отговорът е ясен – той те търси само за секс.

8. Подарък за теб = секс играчка

Подарява ти единствено секс играчки, лосиони или други спомагателни секс атрибути?…Първо: прави подарък за себе си и второ: прави подарък за себе си, който ще ползва чрез теб.

9. Всеки разговор някак се превръща в такъв за секс

Дори когато си в магазина и си купуваш сок и плодове, той пита „О, в магазина ли си? В магазин още не сме правили секс!”

10. Дългосрочни планове?

Опитваш се да плануваш какво ще правите следващата седмица, лятото или как ще отидете заедно някъде. И хоп…той сменя темата и отклонява опитите ти да се върнеш на нея с целувки и опити да ти събуе гащите.

Ако искаш да разбереш защо той не показва чувствата си, прочети ТУК!

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.