Трикове за правилно нанасяне на червило

By  |  0 Comments

Съвети за безупречно нанасяне на червило

Днес ще ти дадем съвети и лесни трикове за нанасяне на червило, които доста ще те улеснят. Започваме с подготовката на устните за поставянето на червилото. Много от жените пренебрегват тази част, но всички знаем, че червилото не стои толкова добре на напукани и белещи се устни.

1. Направи пилинг на устните си. За тази част ще ти трябва балсам за устни. Изчакай да попие и мини върху устните с четка за зъби – така ще “изчеткаш” мъртвите клетки и кожичките. Вместо балсам може да използваш и мед.

Трикове за правилно нанасяне на червило

2. Хидратирай устните, преди да сложиш червилото – нанеси плътен слой от безцветен балсам и изчакай няколко минути, за да попие добре. Стисни салфетка между устните, за да попиеш хубаво остатъците от балсама. Сега вече устните ти са готови за червило.

3. Сложи основа за червилото, за да не полепне по зъбите ти. Може да използваш пудра или ВВ крем.

4. Използвай молив за утни в малко по-тъмен тон от този на червилото. Другият вариант е да сложиш безцветен или телесен молив за устни в крайчеца на устните си, за да ги направиш по-сочни. Само не прави грешката да сложиш много по-тъмен молив и да се върнеш в 90-те.

Трикове за правилно нанасяне на червило

5. Вземи си няколко тона по-светло червило от твоето и го сложи в центъра на устните върху по-тъмното. Така устните ти ще изглеждат по-плътни.

За финал сме ти подготвили едно интересно видео за 3 лесни трика с червило:

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.