Кой е цветът за коса тази година

By  |  0 Comments

Съвети от стилистите

Време е да отговорим на въпроса

“Кой е цветът за коса тази година?”

Омбрето вече е надминато от новата тенденция – babylight (бейбилайт). Този цвят е младежки и съвсем естествен. Напомня меките нюанси на изсветляла от слънцето детска коса.

Тази техника на боядисване е особено лесна. Може да се приложи на всеки тип коса. Освен това поддръжката на цвета не изисква почти никакво усилие.

Донякъде babylight наподобява омбре тенденцията. Разликата е там, че омбрето комбинира по-контрастни цветове. Позволява да се използват ярки нюанси като морковено, розово, бордо, корените може да са светли, а краищата тъмни.

При бейбилайт тенденцията нюансите следват естественото изсветляване на косъма, като се преливат недоловимо. Перфектният babylight е леко изсветлена и лъскава коса в краищата и около лицето.

Използвай балеаж техниката, за средата и края на косата, за да постигнеш крайния резултат – възможно най-естествен цвят. Води се от правилото яркият цвят да е по-светъл от основния с около 2 нюанса.

Ето, че имаш прекрасен младежки цвят на косата, с който си още по-красива, привлекателна и модерна! Остава само да избереш своя аутфит!

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.