Цветовете на Есен 2016: Airy Blue

By  |  0 Comments

Представяме ти още един от цветовете на Pantone за Есен 2016 – Airy Blue

airy blue

Airy Blue (въздушно син) e вторият цвят от селекцията на Пантон, който ще ти представим. Той ни връща към летните преживявания и ни напомня за синьото лятно небе. Освен това, навява и усещане за спокойствие и свежест. Този Pantone цвят определено ще внесе настроение в есенния ти гардероб.

Airy Blue е особено подходящ за пуловери, ризи, блузи с дълъг ръкав и рокли, но ако намериш палто в модерния цвят, ще поставиш акцент във визията си, който ще те открои.

airy blue

С какви други цветове можеш да съчетаеш въздушно синия цвят на Pantone? Предлагаме ти няколко модерни цветови комбинации, от които да избереш тези, които най-много ти допадат. Изключваме аутфит с бялото, черното и тъмносиньото, защото те са класика.

Съчетай въздушно синьото с розовоособено ако си почитателка на бонбонените и пастелните цветове:

airy blue and pink

Можеш да съчетаеш и с цвета, който вече ти представихме: warm taupe.

airy-blue-and-warm-taupe

Ако търсиш още повече свежест, комбинирай въздушно синьото с нюанси на зеленото като маслина, лайм, светлозелено, тъмнозелено. Асоциацията на синьото с небето, а на зеленото с тревата, няма как да не повиши настроението ти. Ето и нашето предложение за аутфит в тези цветове:

airy blue and green

Ако си си купила дреха в модерния за есента цвят и искаш да си абсолютно в тон, изгледай това видео за маникюр. Ако се придържаш към основните стъпки, можеш да го постигнеш само с няколко цвята и тампони за грим. А и не забравяй, че винаги можеш да “подобриш” маникюра според личните си предпочитания.

Бихме избрали цветът Airy Blue на Pantone и за аксесоари. Една черна (или бяла) блуза или рокля винаги би изглеждала по-младежки и по-свежо, ако й добавиш обеци, шал или чанта във въздушно синьо. А защо не и обувки?

airy blue accessories

Бъди смела при избора си на цветове и разнообразявай визията си с модерните палитри на сезона. Разгледай още продукти в цвят airy blue и в Pinterest.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.