Цветовете на есен 2016: Bodacious и Riverside

By  |  0 Comments

Днес ти представяме два от цветовете на Pantone в едно: Bodacious и Riverside

Bodacious и Riverside

Започваме с Bodacious. Преводено на български, името означава “забележителен“. Това пасва перфектно на цвета, защото той е нетипичен за есенната гама и ярко се отличава от другите по-тъмни нюанси. Той е неочакван и ще внесе настроение в есенния ти гардероб.

Това ярко лилаво отива на блондинки и на брюнетки. Освен с неизменното бяло и черно, можеш да го съчетаеш с тъмносиньо, сиво, светлорозово, ярко розово,бежово, флорален принт, десени на точки, райе, каре.

Даваме ти за пример с една от любимите ни комбинации: риза с bodacious каре и сако в бебешко розово:

риза с bodacious каре и сако в бебешко розово:

Eто и хубав видео урок, който можеш да използваш, за да си направиш грим в същия цвят. Сигурни сме, че почти всяка жена е експериментирала с лилави сенки за очи. Bodacious е подходящ за грим и за светли, и за тъмни очи, така че не се притеснявай, че няма да стои добре на цвета на очите ти.

Неусетно стигнахме и до цвят Riverside. Преведено от английски език, името на цвета означава “речен бряг“. Pantone определя този цвят като успокояващ, хладен, силен и стабилен. Тъй като прилича на тъмносиньото, но все пак се различава като нюанс, riverside е отделен като цвят и се превръща в един от най-обичаните от дизайнерите цветове за сезон есен 2016. Най-вероятно тази тенденция ще продължи и през зимата.

Можеш да съчетаваш цвят riverside с всички Pantone цветове, които ти показахме досега: warm taupe, airy blue, spicy mustard, aurora red, sharkskin. Това е ярък, лавандуловосин цвят, който се съчетава лесно и ще придаде на аутфита ти цвят и натроение.

Ще ти покажем комбинация на риза в цвят riverside и яке в наситено лилаво. А ако това е прекалено тъмно за теб, комбинация от Bodacious и Riverside също би стояла много добре.

кобинация на риза в цвят riverside и яке в наситено лилаво

Eто и видео урок, който ще ти помогне да си направиш син маникюр на сребристи точки. Оглеждай се за цвят riverside сред палитрата от лакове.

Разгледай още модели в модерните Пантон цветове за есен 2016 и в Pinterest.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.