Удобни дрехи за работа – два аутфита от Кокетна

By  |  0 Comments

Удобни дрехи за работа? Мисията възможна!

Знаем, че работната среда изисква своето облекло. Дори работодателят ни да не ни задължава да се обличаме по-официално, все пак не можем да ходим с каквото ни попадне.

Днес ще ти предложим два аутфита с удобни дрехи за работа, в които ще се чувстваш спретнато и удобно. Ще се опитаме да избягаме от скучния костюм, който отдавна вече не е на мода.

В първия аутфит, запазваме ризата от костюма, но я съчетаваме със стилна жилетка и дънки в тъмен деним с широк крачол в долната част. Дънките тип чарлстон се завръщат и ще са модерни и през 2017-та. Най-голямото им предимство е, че издължават краката и правят визията ти по-изискана. Завършваме с боти от естествена кожа с дебел ток и предна платформа – незаменима комбинация от удобство и елегантност.

Не забравяй, че вече не е необходимо ризата ти да е бяла, за да е стилна. Ако работата ти го позволява, вкарай своя индивидуален стил в облеклото си.

За втория ауфтит с удобни дрехи за работа, избираме класическия черен панталон с висока талия, но компенсираме със сако в приятно розово, което ще ти придаде свежест. Блузата е в по-светъл тон розово, с декорация на деколтето. Ботите са от естествена кожа в черно, с дебел средно висок ток. Така ще ти е удобно и комфортно през целия ден – остави тънките токове за по-официални срещи.

Завършваме визията със стилна дамска чанта. Разгледай всички цветове и размери чанти тук:

Удобни дрехи за работа - чанти

 

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.