Важно за пътуването със самолет

By  |  0 Comments

С какво да отлетим към мечтаните дестинации

Екзотичните дестинации са на мода, а често изборът на транспорт е само един – самолет. Ето какво е важно за пътуването със самолет, ако тази година си решила да си подариш щастието да посетиш някое дълго мечтано място. Виж как да запълниш ръчния куфар функционално за вълнуващото пътуване!

  • За приятното летене и релакс е добре да се оборудваш със слушалки. Освен, че ще заглушат донякъде шума наоколо, ще те накарат истински да се отпуснеш, особено ако в ушите ти звучи любимата музика.
  • За да слушаш музика, ще ти е нужно устройство от типа на iPod. Събира доста музика, а поддържа и формат mp4 – за да погледаш видео, ако музиката те отегчи.
  • Ако си падаш по техниката, други опции са iPad, iPhone или таблет.
  • Друго препоръчително и дори задължително е носенето на жилетка. Освен това, да не забравяме, че жилетката може да окаже ролята на връхна дреха при хладното време. А ако температурите са по-ниски, върху нея винаги може да облечеш палто, пухенка или парка. Ако жилетката е свободна и по-дълга, спокойно ще влезе в ролята на импровизирано одеяло.
  • Ако времето позволява, препоръчваме ти да се качиш на самолета с любимите си пантофки. Те имат огромен плюс особено, когато трябва да преминеш през проверка за сигурност. Този вид обувки нямат ципове или закопчалки, с което проверката през детекторите ще е бърза. Освен това, по време на полета, лесно може да ги събуеш и да облекчиш дискомфорта в краката.
  • Възглавницата за път е повече от задължителна не само за самолетния полет. Хубаво би било да е надуваема, тъй като не заема място.
  • Голяма чанта за преносим компютър би ти свършила прекрасна работа за ръчен багаж по време на полета. В нея ще събереш нужната техника, разполага с достатъчно джобове, има дълга дръжка, която да преметнеш през гърди или през рамо, а най-хубавото е, че отлично се прибира под седалката в самолета. Не на последно място, ако чантата ти е класически модел, не е претенциозна към дрехите, с които си избрала да пътуваш.
  • И не забравяй – винаги носи балсам за устни в ръчния си багаж.

Това са основните препоръки. Другите ги знаеш – весела и приятна компания, прекрасно време, яка емоция, селфита и много снимки за спомен!

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.