Вълнуващи истории, описани в снимки и включени във фотоконкурса!

By  |  0 Comments

Вълнуващи фотоистории

Вълнуващи истории, описани в снимки и включени във фотоконкурса!

 

Светла: Искам да запазя спомена за това лято завинаги! Влюбих се безгранично в мъжа на моите мечти! Лятото бе повече от страстно! Затова реших да участвам и в конкурса на Кокетна – всички трябва да разберат за нашата любов! Сигурна съм, че ще спечеля!

Марина: За пръв път излязох зад граница! Видях повече от красиви места – цветя, плажове, забележителности! Срещнах се с други много мили хора от други народности! Участвам в конкурса, за да се похваля с най-красивата снимка от екскурзията си в чужбина! Ще се радвам да ми донесе парична награда!

Ралица: Тази година за пръв път нашето малко съкровище стъпи на плажа – каква радост, какъв “вкусен” пясък, каква солена вода… Бяхме голяма атракция! Вярвам, че моята снимка ще събере много гласове!

Петя: Получих предложение за брак в разгара на лятото! Предложението бе придружено от романтична почивка до едно от нашите любими места за отдих. Времето бе повече от прекрасно! Имам отпечатък от годежния пръстен! Много съм щастлива и зная, че ще грабна достатъчно гласове, за да спечеля паричната награда!

Диана: Това лято се разделих с приятеля си! Понесох го много тежко. За утеха направихме едно купонджийско моренце с приятелките. И си признавам – по-готино море не съм имала до сега! Ето защо реших да споделя снимката – ей така, за да заредя останалите с настроение. А може пък да взема и наградата – нищо не се знае.

А ти? Сподели своята снимка от изминаващото лято! Участвай в конкурса! Крайният срок е 15.09! Не го изпускай, защото имаш шанс да спечелиш 100 лв., 60 лв. или 30 лв.!

*Имената на гореспоменатите участнички не са реални, с цел да не злоупотребяваме с личните данни и личното им пространство.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.