Звезди от Mint Stories за Вечната елегантност

By  |  0 Comments

Здравей, днес ще ти представим нашето ново модно лице, което е само на 22 години, но с безкрайна любов и всеотдайност създава красота всеки ден.

Звезди, както я наричат приятелите ѝ, от близо 2 години твори активно различни постове в нейния моден блог – Mint Stories.

Безкраен любител на “handmade” бижутата, високите обувки, “casual” стила и пътуването с малко багаж. Като човек, на когото не му остава винаги достатъчно време, за да обикаля по магазините в търсенето на перфектната сделка, Звезди често прибягва към онлайн сайтовете за пазаруване. За това и с голям ентусиазъм прие нашето предизвикателството. С интересни и различни постове, заедно с екипа на “Koketna” и “BFashion”, тя ще те пренася в нейния собствен моден свят и стил, предпочитания и съвети.

А сега те оставяме да се насладиш на една “вечна елегантност”, която тя е подготвила за теб.

Приятно четене!

Съвременната жена се променя ден след ден, а с нея и нейния стил, вкус, усещане за женственост и елегантност. В днешно време гардеробът на всяка дама претърпява толкова колосални промени, че чак е трудно да опознаете фината нежна половинка на човечеството, базирайки се само на стила ѝ днес.

Съдейки по себе си, аз самата се променям всеки ден, а заедно с това и нещата, които предпочитам да нося. Но има дрехи, които никога няма да излязат от мода. Има материи, които никога няма да омръзнат на кожата ми да усеща. Има нюанси, които винаги ще приковават погледа ми.

Едната такава вечна класика е ефирната бяла риза, която носи точно толкова силен елегантен заряд, колкото и „малката черна рокля“.

Риза NERO SU BIANCO

Чанта BFC Casual

Чанта BFC Casual

Клин CARLA GIANNINI

Клин CARLA GIANNINI

Превърнала се в символ на деловата и успяла жена, бялата риза, е неизменна част и от моя гардероб. Лесна за съчетаване, тя изглежда еднакво добре и в комбинация с черна пола тип „пура“ или „клош“, слим дънки или черен прав панталон. А моето съчетание на тази „вечна елегантност“ е в комбинация с черен клин с кожени орнаменти, сиво есенно палто, високи боти и голяма чанта в цвят бордо за акцент.

В модата няма категорично правило за всеки и в това ѝ е чара. Имате пълната свободата да експериментирате и да изразявате себе си под всякаква форма. Насладете ѝ се!

Целувки,

MintStories

Продукти: Риза NERO SU BIANCO, Клин CARLA GIANNINI, Палто GRAZIA, Боти Alexander Krist и чанта BFC Casual

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.