Виж какъв човек си според модела обувки

By  |  0 Comments

Разгадай тайната за себе си

Може да не си се замисляла, но изборът на обувки също издава какъв тип човек си. Виж какъв човек си според модела обувки:

Ако любимите ти обувки са еспадрили, ти си свободолюбива и непокорна. Не обичаш ограниченията и живееш с философията, че имаш всичко необходимо, за да си щастлива.

Дамски еспадрили

Ако не знаеш броя на обувките на ток в своя гардероб, има за какво да се притесняваш. Прекалено пристрастена си към модата. Обичаш да гледаш света от високо. Ти си амбициозна и ти доставя удоволствие да надделяваш над другите. Всеки, който се захване с теб, трябва много да внимава!

Дамски обувки на висок ток от Кокетна

Ако харесваш нестандартни модели обувки, ти си жена, която се среща много рядко! Обичаш да експериментираш и нищо (не само в модата) не може да те уплаши. Ти си жена със собствено мнение и държиш на него.

Дамски летни боти от Кокетна

Ако цветът на обувките ти е ненатрапчив, обичаш да си потайна. Ти си изпълнителна и следваш стриктно своите задължения, без да се изтъкваш. Държиш на принципите, разкриваш се като уравновесена и умерена. Умееш да спазваш граници и не толерираш хора, които лесно прекрачват границата.

Дамски обувки от Кокетна

Ярките цветове обувки те разкриват като жена, която държи да бъде забелязана. Всяка твоя крачка трябва да бъде проследена с възхищение. Това обаче далеч не означава, че обичаш някой да те следи. Напротив, показваш се като еманципирана, силна и уравновесена жена, която умее да поставя граници и да слага край без колебания.

Дамски ниски обувки от Кокетна

Ако си от дамите, които търсят опора и съвет от своите близки хора, то най-вероятно се чувстваш най-комфортно с обувки на платформа. С тях се чувстваш здраво стъпила на земята и си уверена, че няма какво да те спре по пътя към постигане на целите. Носейки обувки на платформа, внушаваш на хората около себе си, че предварително трябва да си е направил сметката с кого се захваща.

Дамски обувки на платформа от Коектна

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.