Връзки: Нещата, за които не си признаваме

By  |  0 Comments

Когато имаме връзка, независимо от продължителността ѝ, задължително правим (някое от) тези неща:

С усмивка на лице, трябва да си признаем:
  • Всичко споделяме с приятелките

Колкото и да отричаме, факт е, че още от първият сигнал, че между теб и някой мъж може да се случи нещо, то поне най-близките и приятелки са наясно. Не спестяваме, разбира се, и всяка новост и дори в движение информираме.

  • Тайната на перфектната ни визия

На първа среща се появяваш в прекрасна рокля и високи обувки…Е, не изглеждаме всеки ден така. Със сигурност тази визия е плод на часове мислене, търсене и съчетаване.

  • Едно изречение пишем има-няма 20 минути

Колкото и спонтанно да изглеждаме, в онлайн комуникацията си с обекта на желанието ни, всяко изречение е обмисляно и коригирано няколко пъти.  Одобреният вариант (може и от приятелка) пращаме веднага и чакаме до телефона/компютъра.

  • Помним всичко

В началото на връзката, всичко което той споделя  (коя актриса смяташ за най-сексапилната жена на света, какви сте ги вършили на ергенското парти на колегата) се помни и един ще бъде използвано.

  • Неговата колибка”

Щом получим достъп до жилището му малко полудяваме. Книгите, списанията, дори какви дрехи е разхвърлял ни говори много. Тази информация се събира, преценява на ум и после подробно се предава на приятелския колектив за обсъждане.

  • Бившата

Ако разполагаме с ресурс и информация, винаги издирваме бившата. Тя е източник на ценна информация: как изглежда (в превод: какво той харесва), защо са  се разделили (в превод: какво да избягвам). С усмивка признаваме: проверяваме бившата в Google.

  • В леглото

След горещ секс с добавка: ново движение от твоя страна, не бързай да се хвалиш, че уж за първи път ти било…Личи си, когато си правила нещо и то много пъти.

Ако се чудиш какво да облечеш на първата среща, ето няколко идеи!

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.