Връхните облекла през новия сезон

By  |  0 Comments

Есенен моден полъх

Актуалните десени за връхните облекла през новия сезон са доста разнообразни. Макар якетата и палтата в гардероба ни да не са многобройни като обувките, можем да изберем едно-две, но да са върха. А тенденците, идващи от модните столици тази година, имат силата да покорят всеки моден вкус.

Най-предпочитан материал за връхни облекла остава кожата в своите вариации. Конкретно за този сезон късите кожени якета са сред фаворитите.

Късо кожено яке

Класическата линия се представя от пепит и дребно каре – предпочитан десен от бизнес дамите и тези, придържащи се към елегантната визия.

Пепитено палто

Нетипични за есенен мотив, но доста красиви са например десени с цветя. Този избор вероятно ще направят непримиримите, които не желаят да повярват, че отново настъпва хладното време.

Дамско палто с флорален мотив

Топли и пухкави са модели, имитиращи вълна във вътрешната част или такива от естествена вълна. Това са модели, идеални за дами, на които им  се налага да повървят пеша в студеното време или просто не издържат студа.

Пухкаво дамско яке

Ако си падаш по екстравагантното и различното, то със сигурност ще те впечатли новината, че идната есен якета и палта, създаващи асоциации с военни пагони и униформи, са на върха. Следват се от модели с втъкано ламе и дискретно лъскави и добре познатите ни обемни (оувързайз пухенки).

Следвай модните тенденции – с тях ще преоткриеш красотата на всеки сезон!

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.