YUMI – моден бранд с характер

By  |  0 Comments

Yumi – по-красиво от модерното

YUMI определено покорява в две силни категории: десен и дизайн. Създаден преди почти от 20 години в Лондон, Yumi е бранд за дами, които не робуват на порядки. Скоро след като започва модния си път, британският бранд се превръща в любима онлайн марка, вдъхновена от ексцентричните дами. Дизайнерите залагат на истински хубавото, което е по-красиво дори от модерното.

Няма как да останат незабелязани модели като класическа аленочервена рокля с богат набор на талията с дискретен акцент от дантела.

Дамска рокля от Кокетна

Не убягват и модели – бижута, инкрустирани с камъчета и пайети. Подобен тип дрехи са предпочитани, тъй като няма нужда да се тревожиш с какво бижу ще ги сложиш.

Дамски топ от Кокетна

Десените са главно флорални (стилизирани или нестилизирани цветя), но се срещат също винтидж и бохо акценти. Във всяка колекция има и модели от задължителните за сезона тенденции.

Дамски рокли от Кокетна

Наметките, жилетките и пуловерите са в хитовата тенденция плетиво. Едра или дребна машинна плетка, етно мотиви и стил 90-те години дискретно се вписват в днешната модна действителност.

Дамски дрехи от Кокетна

Разгледай моделите на марката и в Pinterest и ни сподели кой модел ти допада най-много!

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.