Забавен подарък за детето – Magic Shirt

By  |  0 Comments

Magic Shirt – позволената беля

Вземи забавен подарък за детето! Лакомствата бързо се изяждат, играчките се чупят, а Magic Shirt се носи и помни дълго време. Ако искаш детето истински да се вълнува от изненадата, която му поднасяш, довери се на вълшебството на Magic Shirt. Предлагаме ти страхотен избор за подарък 2 в 1 за деца от 3 до 11 години!

Magic Shirt са уникални детски тениски, върху които малчуганите могат да развинтят своето въображение. И тъй като всяко дете обича да рисува, тениската се предлага в комплект с 6 броя магически флумастери. Вълшебството се крие в това, че след изпиране със студена вода или перална машина, тениската изглежда като чисто нова!

С меджик шърт детето получава уникална комбинация от дреха и играчка в едно. Всъщност Magic Shirt е нещо като позволена беля – децата рисуват върху дрехите, което по принцип е беля, но никой не им се кара. Какъв по-забавен подарък за детето от този?!

Освен че са забавен подарък за детето, магическите тениски са меки и приятни на допир, изработени от 100 памук. Флумастерите в комплекта са с висококачествено италианско производство. Напълно съобразени са с европейските изисквания за детски играчки, нетоксични и с вентилна капачка. Лесно се отмиват от кожата или плата само с вода и сапун.

За да бъде рисунката върху тениската истински шедьовър, малките рисувачи трябва да спазват някои лесни правила:

  • Тениската да бъде поставена върху гладка повърхост.
  • Да се постави тънък картон или лист хартия под частта, която ще се оцветява (за да не се оцвети и гърбът).
  • Оцветява се отгоре надолу.

И накрая, тениската е готова за обличане само 5 минути след оцветяването!

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.