Код забранено: нещата, които да си спестим в леглото

By  |  0 Comments

Ако си мислиш, че в любовта и по-специално в леглото всичко е позволено, то ще те изненадаме…

Ето няколко много добри примера, за това какво може да развали “магията” под завивките:

Грим и козметика:

Да, изглеждаме доста по-секси ако сме гримирани или кожата ни е кадифено мека от последния лосион, който си взехме, но красотата често се разминава с вкуса. Доста мъже признават, че именно горчивината от неволно опитания грим ги отблъсква. Разбира се, ако държиш да постигнеш лъскавина или мекота на кожата си избери козметика, подходяща за леглото – масажни кремове на водна основа, които допълнително ще ти помогнат и за любовната игра.

Непрестанно говорене:

Кодирани сме да обичаме да говорим, но има моменти (и особено този) в които трябва да си по-обрана. Всичко, което имаш да казваш го остави за после.

Смях и странни имена:

Съгласи се, че не трябва да превръщаш секса в комедия. И да, има и моменти, в които може да ти е смешно, но за твое добро – не го прави. Освен това, силно се съмняваме, че си попаднала на мъж, който обича да му го наричат с разни имена: “малкия сладкиш”, “зайчето” или подобни. Дори да ти идва от вътре опитай се да го пресечеш преди да си го изстреляла.

Лигаво поведение и бебешки говор:

Секса не е за деца, въпреки, че така се стига до тях. Лигавото поведение и говоренето като бебе, може би са едни от най-неприятните за мъжете звуци. Асоциацията, която мъжа ще направи когато те чуе няма да доведе до нищо хубаво.

И любимото ни: не пей!

Дори да приемем, че имаш уникален глас, съгласи се, че е повече от неловко ако започнеш да пееш. Ако искаш акта ви да е съпроводен от музика по-добре стани и пусни нещо.

Пази се и от реплики от типа: “Това ли беше?”, “Боже, колко ти е малък!”, “Бившият ми е по-добър в леглото” и подобни.

Виж още: Ново гадже:секс за първи път!

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.